Foto-Shutterstock

Svari atgriežas, ja ir pārliecināti, ka tu esi viņu īstā otrā pusīte 0

Vieglāk novērst nekā labot. Svaru zīmē dzimušajiem nepatīk pieņemt lēmumus un iesaistīties konfliktos. Bieži vien viņiem ir vieglāk ilgstoši palikt situācijā, kas viņiem nepatīk, nekā atzīt, ka viss nogājis greizi un jāpieņem sāpīgs lēmums. Bet, ja viņi atrod sevī spēku un pārtrauc attiecības, viņus atgūt var būt visai grūti: mainīt lēmumu, kas jau ir pieņemts ar tādām grūtībām? Atkal pārdzīvot emocionālās šūpoles? Atkal un atkal skaidrot attiecības? Lai to darītu, Svariem nepieciešama ļoti spēcīga motivācija.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kurš mazais suns tu esi pēc savas zodiaka zīmes? Vērsis – mopsis, Skorpions – čivava
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Pasaki, ko pirmo pamanīji attēlā, un uzzini savu lielāko trumpi mīlas frontē
Putins atsakās ticēt, ka Krievijai varētu beigties nafta un gāze. Bet dati rāda…
Lasīt citas ziņas

Tāpēc, ja pamani, ka partneris – Svari sāk pavadīt mazāk laika ar tevi, biežāk noslēdzas sevī un jūsu komunikācija aprobežojas ar ikdienas jautājumu apspriešanu, iespējams, pienācis laiks rīkoties. Varbūt tieši šajā brīdī tavi Svari uz pārdomu svariem nosver aiziešanas plusus un mīnusus, un, izrādot lielāku uzmanību, dosi iemeslu nepieņemt grūto lēmumu.

Svari nevar iedomāties dzīvi bez partnera. Ja tu pēkšņi nolem šķirties un viņi tam nepiekrīt, darīs visu, lai tevi atgūtu. Vispār jau parasti pamest Svarus nav vajadzības – viņi ir labi partneri, jo zina, kā būt pārī un veidot attiecības. Lai gan ir daudz tādu, kuri ilgi nedzīvos vieni un noteikti atradīs tev aizvietotāju, viņi diezgan bieži atgriežas pie saviem bijušajiem. Iespējams, tas galvenokārt saistīts ar to, ka Svariem ir grūti izvēlēties un, ja reiz esat kopā, tad kāpēc gan sākt garo meklēšanas un izvēles procesu no jauna?

CITI ŠOBRĪD LASA

Tāpēc bijušais partneris, visticamāk, atgriezīsies, lai noskaidrotu attiecības, mēģinot kopīgi rast kompromisu. Svari ir labi diplomāti, tāpēc mierīgā un līdzsvarotā gaisotnē, bez apvainojumiem un strīdiem varēsiet visu pārrunāt. Ja Svari gatavi ar tevi runāt, tas jau ir liels pluss un laba ziņa, jo atgriešanās iespējas ir vairāk nekā reālas.

Tomēr nevilcinies: Svariem ļoti nepatīk mainīt ieradumus. Jo vairāk vīrietis pieradīs pie dzīves bez tevis, jo grūtāk viņam būs saprast, kāpēc atkal kaut ko mainīt un pielāgoties jauniem apstākļiem. Sagatavojies tam, ka tev, visticamāk, nāksies viņu atkal iekarot, tai skaitā ar bagātu iekšējo pasauli. Būs labi, ja spēsi viņu ar kaut ko pārsteigt un parādīt, ka tev ir kādas viņam iepriekš nezināmas priekšrocības.

Ja tavi argumenti attiecību atjaunošanai būs pietiekami pārliecinoši, un galvenais, loģiski, pastāv liela varbūtība, ka vīrietis pat nepamanīs, kā viņš tev pamazām piekrīt. Tavs uzdevums ir palīdzēt viņam atzīt, ka šķiršanās bija kļūda, kas tikai pasliktināja viņa un tavu dzīvi.

Lai Svari nekad neatgrieztos: labākais veids, kā atturēt Svaru zīmes pārstāvi no atgriešanās, ir skaidri pateikt, ka esi jau aizņemta. Sāncenša klātbūtne tavā dzīvē viņus parasti atvēsina, un viņi nemēģinās tevi atgūt, kā to darītu, piemēram, Skorpions vai Auns. Svari neapvainosies un neturēs uz tevi ļaunu prātu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.