Foto-Shutterstock

Jaunava atgriežas, ja ar tevi ir komfortablāk nekā ar citiem 0

Jaunava nav no tām, kas pieņem ātrus lēmumus, bet mīl atcerēties un pārdomāt katru sīkumu, tāpēc padomā divreiz: vai vēlies atgūtu Jaunavu vai nē, jo būs daudz „jārakājas” pagātnē un jāatceras vissīkākās detaļas. Bez rūpīgas analīzes atgriešanās Jaunavai var šķist nevajadzīga, taču, ja izrādīsi savu nodomu nopietnību, tad izredzes ir daudz lielākas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kurš mazais suns tu esi pēc savas zodiaka zīmes? Vērsis – mopsis, Skorpions – čivava
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Pasaki, ko pirmo pamanīji attēlā, un uzzini savu lielāko trumpi mīlas frontē
Putins atsakās ticēt, ka Krievijai varētu beigties nafta un gāze. Bet dati rāda…
Lasīt citas ziņas

Jaunavas var mēģināt veidot attiecības ar citiem partneriem un salīdzināt to ar tevi. Ja sapratīs, ka tu labāk vari nodrošināt viņām nepieciešamās materiālās vai psiholoģiskās ērtības – Jaunava atkal mēģinās iekarot tevi.

Kādos gadījumos atgriešanās nav iespējama? Vīrieši, kas dzimuši zem Jaunavas zīmes, ilgi satuvinās ar sievieti, bet, ja sākušās nopietnas attiecības, tad novērtē tās. Taču, ja šķiršanās iemesls bija tava nodevība vai kas cits, ko var interpretēt kā nodevību, visticamāk, savu vīrieti atgūt nevarēsi. Jaunavas zīmē dzimušie ļoti nelabprāt ielaiž citus savā personīgajā telpā, un gandrīz nekad nepiedod tiem, kas šo uzticēšanos nodevuši. Lai cik sāpīgi tas viņiem būtu, lai cik ļoti viņi novērtētu šīs attiecības, Jaunava atradīs sevī spēku, lai vienkārši izsvītrotu no dzīves cilvēku, kurš nodevis.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ko darīt, ja šķiršanās notika cita iemesla dēļ? Ja šķiršanās iemesls bija strīds u.tml., attiecības iespējams atjaunot, taču būs jāpieliek pūles. Ja vainīgā bija Jaunava, paņem pauzi: Jaunavai parasti ir labi attīstīta taisnīguma izjūta, šīs zīmes pārstāvji spēj pieņemt un atzīt, ka kļūdījušies– tikai nepieciešams nedaudz laika, lai ierastos ar atvainošanos.

Ja tas notiek, mēģini pārāk neatgādināt par viņas vainu. Protams, var pieminēt, ka tāda rīcība tevi sāpināja, taču nav vajadzības atgriezties pie šīs tēmas atkal un atkal. Ja pieņem atvainošanos, tad piekrīti tēmu slēgt uz visiem laikiem.

Ja vainīgā biji tu, arī vērts nedaudz pagaidīt: neskatoties uz ārējo mieru, Jaunavas iekšēji pārdzīvo. Dod laiku nomierināties un pēc tam lūdz satikties. Centies izvairīties no liekām emocijām: Jaunavas daudz labāk uztver racionālus argumentus. Noteikti atzīsti savu daļu atbildības, lūdz piedošanu un pastāsti, ko tieši darīsi, lai turpmāk konflikts neatkārtotos. Ja Jaunava sapratīs, ka tīši nemēģināji nodarīt pāri, izmantojot uzticēšanos, bet gan vienkārši nejauši sāpināji, visticamāk, atgriezīsies pie tevis.

Lai Jaunava nekad neatgrieztos: ja nevēlies Jaunavas atgriešanos, vari vienkārši un godīgi viņai par to pastāstīt. Jaunavām labi padodas komunikācija, un tās nosauks daudz plusus, ko nestu atiecību atjaunošana, tāpēc apbruņojies ar labiem argumentiem, kas parādītu, ka jums patiešām vairs nav pa ceļam!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.