Foto-Shutterstock

Lauva atgriežas, ja citi nespēj pienācīgi novērtēt viņa pārākumu 0

Lauvu atgūt nav tik vienkārši: ja šķirāties uz kādas sāpīgas nots, piemēram, aizvainojot Lauvas lepnumu, viņš, visticamāk, nespēs to piedot. Ja tomēr vēlies to panākt, rīkojies mērķtiecīgi. Lauvām patīk uzmanība, tāpēc velti to viņām pilnībā! Stāsti citiem to labāko par savu partneri, parādi, ka šis cilvēks tev ir ļoti svarīgs un vērtīgs. Ja viņam vai viņai joprojām ir jūtas pret tevi, Lauva ar prieku atgriezīsies tavā pasaulē.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kurš mazais suns tu esi pēc savas zodiaka zīmes? Vērsis – mopsis, Skorpions – čivava
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Pasaki, ko pirmo pamanīji attēlā, un uzzini savu lielāko trumpi mīlas frontē
Putins atsakās ticēt, ka Krievijai varētu beigties nafta un gāze. Bet dati rāda…
Lasīt citas ziņas

Turklāt, tāpat kā jebkuram narcisam, Lauvai svarīga iespēja justies kā uzvarētājam. Ja aizvainoji Lauvas lepnumu, bet tajā pašā laikā liki saprast, ka atgriešanās iespējama, viņš mēģinās ieņemt tavu cietoksni, bet tikai tad, ja būs pārliecināts, ka joprojām uzskati viņu par unikālu un labāko pasaulē.

Pārliecināts par savu neatvairāmību un nepanesot jebkādu kritiku, Lauva spēj eksplodēt uz līdzenas vietas. Ko darīt, ja pēc viena tāda strīda Lauva ir prom? Pat ja Lauva noteikti ir vainojams konfliktā, ja viņš bija tas, kurš kļūdījās, jāatvainojas vienalga būs tev – vismaz formāli. Lauvas gandrīz nekad pirmās nesper soli uz salabšanu: pirmkārt, pašcieņa to neļauj, un, otrkārt, pārliecinātas, ka tikai jānosvilpjas, un uzreiz rindā sastāsies ducis jaunu pretendentu uz viņa sirdi. Tātad, ja vēlies atjaunot attiecības, pirmie (un, visticamāk, arī visi turpmākie) soļi būs jāsper pašai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Var noderēt vienkāršs, bet pārbaudīts līdzeklis – atklāta saruna. Lauva, pārāk koncentrējoties uz sevi, vienkārši var nesaprast, ka nodarījis tev pāri. Bet, ja paskaidrosi, ka kliedzi uz viņu tāpēc, ka viņš aizskāra tavu vārīgo vietu, viņš, visticamāk, atzīs, ka tev taisnība – kaut arī negribīgi. Un, visticamāk, pat izdarīs kādu plašu žestu kā izlīguma zīmi. Tikai nemēģini atgādināt šo strīdu: Lauvām nepatīk, ka piemin viņu grēkus. Ja tas nepalīdz, slavē. Uzslava un pat glaimi ir visdrošākais līdzeklis gan Lauvas medīšanā, gan atgriešanā. Tikai nemēģini viņu padarīt greizsirdīgu: ja Lauva domās, ka vieta jau ieņemta, viņš necīnīsies – visticamāk, paies malā un pievērsīsies jaunam objektam.

Lai Lauva nekad neatgrieztos: ja Lauvas atgriešanās nav tavs sapnis, bet viņš uzstāj, ļauj saprast, ka tev svarīgas citas lietas – bērni, karjera, vaļasprieki utt., bet ne viņš. Lauva uzreiz pazudīs, ja nebūs pirmajā vietā tavā dzīvē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.