Foto-Shutterstock

Vēzis atgriežas, ja domās, ka ar tevi tomēr būs drošībā un komfortā 0

Vēži sāpīgi uztver jebkuru šķiršanos. Tajā pašā laikā viņi bieži vien noslēdzas savā čaulā un slēpj patiesās emocijas, nevis izrunā pārpratumus attiecībās tajā brīdī, kad tas nepieciešams. Ar Vēžiem, tāpat kā ar citiem ūdens stihijas pārstāvjiem, vajadzētu būt pacietīgiem, tāpēc, iespējams, ne uzreiz, bet Vēzis atgriezīsies, kad aizvainojums pāries un viņš atkal varēs tev uzticēties.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kurš mazais suns tu esi pēc savas zodiaka zīmes? Vērsis – mopsis, Skorpions – čivava
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Pasaki, ko pirmo pamanīji attēlā, un uzzini savu lielāko trumpi mīlas frontē
Putins atsakās ticēt, ka Krievijai varētu beigties nafta un gāze. Bet dati rāda…
Lasīt citas ziņas

Vēzis pieder tiem, kuri attiecībās turēsies līdz pēdējam: tuvi cilvēki un īpaši ģimene ir viņa dzīves pamats. Ja viņš nolēma doties prom, tad notika kaut kas patiešām nopietns. Ļoti reti gadās, ka Vēzis pamet sievieti citas dēļ: parasti vīrieši, kas dzimuši zem šīs zīmes, ļoti lēni satuvinās. Sievieti, kura iekaroja viņa sirdi, uzskata par, iespējams, vissvarīgāko dzīves daļu, un viņu pamest, aizstāt ar citu ir gandrīz neiespējami.

Iemesls, kāpēc Vēzis ir gatavs pamest attiecības, visbiežāk ir viens – uzticēšanās zaudēšana. Nav nozīmes tam, vai sieviete viņu tiešām pievīla (ne vienmēr runa par krāpšanu: pietiek ar kādu faktu, kuru tu ilgi slēpi no viņa) vai arī viņam tā šķita: ja Vēzis uzskatīs, ka ir nodots, viņš dosies prom.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ko darīt, lai atjaunotu attiecības ar Vēzi? Īpašība, kas var palīdzēt atgūt attiecības, ir viņu tieksme uz nostalģiju un sentimentalitāti. Būs nepieciešams diezgan ilgs laiks, lai pierādītu savam Vēzim, ka tev joprojām var uzticēties. Nekādā gadījumā nemēģi manipulēt: Vēžiem ir labi attīstīta intuīcija. Patiesa atvainošanās gan derēs. Esi gatava uzklausīt, cik daudz sāpju sagādāji savam Vēzim. Nemēģini attaisnoties vai novelt vainu uz viņu – tikai pasliktināsi situāciju. Ja spēsi pārliecināt Vēzi, ka jūsu attiecības tev svarīgas, ka patiesi skumsti par to zaudēšanu, ka nerīkojies ļaunprātīgi, bet kļūdījies un nožēlo grēkus, ir labas izredzes atgūt visu. Bet atceries: otrā nodevība noteikti netiks piedota. Nekad.

Lai Vēzis nekad neatgrieztos: Ja nemaz nepriecājies par domu, ka Vēzis atgriezīsies, rīkojies tā, lai viņš tev blakus nejustos droši. Vēžiem ļoti svarīgas ir ģimene un ģimenes vērtības, kurās viņi saskata primāro drošas dzīves avotu. Ja skaidri liksi saprast, ka tevi šobrīd neinteresē ģimene un daudz labprātāk būtu brīva un neatkarīga, Vēzis simtreiz padomās, vai vispār ir vērts klauvēt pie tavām durvīm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.