Foto-Shutterstock

Dvīņi atgriežas, ja ar tevi ir interesantāk, nekā ar citiem 0

Dvīņiem piemīt ģeniāla spēja dzīvē visu uztvert vienkārši un bez stresa, tāpēc, ja nolemsi ar viņu šķirties, diez vai tas viņam būs liels pārdzīvojums. Viņu dzīves un prāta ātrums neļauj kaut kam pārāk pieķerties un vēl jo vairāk – ciest par to, kas sen pagājis vai šaubīties par savu rīcību. Dvīņi ātri atradīs citu sabiedrību un pacentīsies, lai tā būtu jautrāka par tavējo.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kurš mazais suns tu esi pēc savas zodiaka zīmes? Vērsis – mopsis, Skorpions – čivava
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Pasaki, ko pirmo pamanīji attēlā, un uzzini savu lielāko trumpi mīlas frontē
Putins atsakās ticēt, ka Krievijai varētu beigties nafta un gāze. Bet dati rāda…
Lasīt citas ziņas

Ja Dvīņi tomēr atgriežas, tas nozīmē, ka šobrīd viņu apkārtnē neatradās neviens interesantāks par tevi. Taisnības labad gan jāpiebilst, ka Dvīņu atgriešanos var sagaidīt pavisam drīz pēc šķiršanās. Ja viņš neatgriežas 3-6 mēnešu laikā, tad diez vai viņam ir nopietna vēlme atjaunot attiecības.

Kā rīkoties? Nekādā gadījumā nevajag vilcināties. Pat ja šķiršanās vai strīds sagādāja patiesas sāpes, viņš ātri tiks galā ar nepatīkamajām emocijām: šī lapa pāršķirta, ejam tālāk.
Pat ja Dvīņi vainojami strīdā, negaidi, ka spers pirmo soli – uzņemies iniciatīvu. Taču nesāc ar nopietnu sarunu. Runā par niekiem, stāsti smieklīgus stāstus, uzaicini uz kādu interesantu vietu, izdomājiet kādu neparastu izklaidi – vārdu sakot, uzlabo Dvīņu garastāvokli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Jo nopietnāka bija šķiršanās, jo pacietīgākai jābūt: nevajadzētu pirmajā tikšanās reizē sākt sarunu par to, cik labi būtu atjaunot attiecības. Paliec tuvumā, esi mīļa, izklaidē savu Dvīni un paķircini – īsi sakot, dari visu, lai paliktu par svarīgu viņa dzīves sastāvdaļu, atstājot visas drāmas aiz borta un neapgrūtinot ar ilgstošu attiecību skaidrošanu. Tikai nemēģi izraisīt greizsirdību, dodot mājienus par jaunām attiecībām: iespēja, ka Dvīņu vīrietis vēlēsies sacensties par tevi, ir niecīga: visticamāk, viņš neatgriezeniski iekļaus tevi bijušo sarakstā un dosies jaunas mīlestības meklējumos.

Lai Dvīņi nekad neatgrieztos: dari zināmu, ka tev jau ir kāds, kurš tevi interesē vairāk. Dvīņi nav tas tips, kurš neatkāpjas, pat uzzinot par sāncensi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.