Foto-Shutterstock

Vērsis atgriežas, ja viņam tas ir izdevīgi 0

Vērsim nepatīk pārmaiņas un nestabilitāte, tāpēc, visticamāk, saglabās attiecības, ja tas ir izdevīgi (ne vienmēr runa par materiāliem apsvērumiem). Jautājums par atgriešanos būs izsvērts un pārdomāts, pieņemtais lēmums būs atkarīgs no tā, cik komfortabli ar tevi jūtas Vērsis. Grūtības varētu radīt tas, ka šī zīme ir diezgan atriebīga, taču, ja tavā piedurknē paslēpti trumpji, tad izredzes ir labas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kurš mazais suns tu esi pēc savas zodiaka zīmes? Vērsis – mopsis, Skorpions – čivava
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Pasaki, ko pirmo pamanīji attēlā, un uzzini savu lielāko trumpi mīlas frontē
Putins atsakās ticēt, ka Krievijai varētu beigties nafta un gāze. Bet dati rāda…
Lasīt citas ziņas

Galvenais trumpis ir iespēja nodrošināt stabilitāti, pārliecību par attiecībām un komfortu. Gan sievietēm, gan vīriešiem materiālais komforts būs pluss. Ja partnerim radīsi jaunus, ērtākus apstākļus, viņš var izrādīties pretimnākošāks. Tāpat jebkuram Vērsim svarīga attiecību intīmā puse, tāpēc, ja ar to viss kārtībā, tas ieliks vēl vienu plusu tavā labā.

Kā atgūt Vērsi, ja viņš vainojams pie šķiršanās? Vērsis ir zodiaka konservatīvākais radījums – viņam vajadzīgs ilgs laiks, lai iekārtotu savu māju, bet vēl ilgāks laiks, lai to pamestu un aizmirstu. Kamēr Vērsis neapzināti uzskatīs tevi par savu, bet jūsu kopīgās mājas par savu teritoriju, viņu var atgriezt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Bet, ja gaidīsi pārāk ilgi un Vērsis jau būs sācis iekārtot jaunas mājas, viņa atgriešanos panākt būs gandrīz neiespējami. Vispirms paanalizē, kura vainas dēļ notika šķiršanās. Ja atbildība par šķiršanos gulstas uz viņu, vari mazliet pagaidīt – varbūt viņš pārdomās notikušo un atzīs savu vainu. Vērsim piemīt taisnīguma un godīguma izjūta. Ja Vērsis nez kāpēc nesteidzas atzīt savu vainu, tad aicini viņu uz sarunu un bez liekām emocijām, bet ar faktiem parādi, ka viņam nebija taisnība – bet jūs varat to pārvarēt un atgriezties savā jaukajā un mierīgajā dzīvē.

Kā atgūt Vērsi, ja tu esi vainojama pie šķiršanās? Paanalizē, kādi tavi trūkumi izraisīja attiecību izjukšanu, un novērtē, cik ļoti esi gatava un, pats galvenais – spējīga mainīties. Pēc tam uzaicini mīļoto ciemos. Svarīgi, lai saruna notiktu teritorijā, kuru viņš pieradis uzskatīt par savām mājām. Izveido pēc iespējas pazīstamāku un patīkamāku atmosfēru: ļauj Vērsim viņu gaidīt mīļākajam krēslam, piedāvā ierastās čības, pagatavo iecienītākos ēdienus.

Tomēr galvenais būs tevis teiktais. Pirmkārt, skaidri norādi, ka saproti savu vainu un ļoti nožēlo izdarīto vai teikto. Pēc tam pastāsti, ko esi gatava darīt un mainīt sevī jūsu attiecību labā. Mazāk emociju, vairāk racionalitātes – Vērsim ir jābūt pārliecinātam par šo nodomu nopietnību. Un, protams, noteikti saki, cik ļoti viņu mīli un cik dārgas tev ir jūsu attiecības, cik labi jums bija: jo spēcīgāka būs nostalģija pēc labā un pazīstamā, jo ātrāk Vērsis atgriezīsies.

Lai Vērsis nekad neatgrieztos: liec saprast, ka tagad esat sliktākā finansiālajā situācijā, vai arī kādu apstākļu dēļ abiem nāksies kaut ko ierobežot. Šajā gadījumā pat nav svarīgi, vai runājam par Vēršiem – vīriešiem vai sievietēm. Tāpat jebkura nestabilitāte tavā attieksmē pret viņu var likt šīs zīmes pārstāvim šaubīties, vai vērts atgriezties.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.