Foto-Shutterstock

Auns atgriežas, ja atzīs, ka lēmums par šķiršanos bijis pārsteidzīgs 0

Auni ir cilvēki, kuri ātri pieņem lēmumus un viņiem nepatīk tos mainīt, pat ja rodas kādi papildu apstākļi, tāpēc atgriežas reti. Kā zināt, vai varēsi atgūt Aunu? Svarīgs jautājums: kā tieši jūsu attiecības beidzās? Ja izšķīrāties pēc kārtējā vētrainā strīda, apberot viens otru ar apvainojumiem un solot nekavējoties atrast kādu labāku – apsveicam! Noteikti ir iespēja atjaunot attiecības: ja vien Aunam ir spēcīgas jūtas pret partneri, viņu var atgriezt. Jo niknāk jūs strīdējāties pirms šķiršanās, jo lielākas izredzes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kurš mazais suns tu esi pēc savas zodiaka zīmes? Vērsis – mopsis, Skorpions – čivava
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Pasaki, ko pirmo pamanīji attēlā, un uzzini savu lielāko trumpi mīlas frontē
Putins atsakās ticēt, ka Krievijai varētu beigties nafta un gāze. Bet dati rāda…
Lasīt citas ziņas

Ļoti slikti, ja vairākas nedēļas pirms šķiršanās jūs tik tikko komunicējāt (vai tā bija nepieciešamā ikdienišķā saziņa): ugunīgā Marsa pārvaldītais Auns nespēj ne slēpt, ne kontrolēt savas jūtas. Un, ja viņš tās nekādā veidā neizrāda, visticamāk, jūtu vienkārši vairs nav.

Ko darīt pēc šķiršanās, lai atgūtu Aunu? Pirmais noteikums: lai cik ļoti sapņotu par attiecību atjaunošanu pēc iespējas ātrāk, noteikti paņem pauzi. Vismaz pāris nedēļas nesazinies: Auna negatīvajām emocijām jānoplok un pašam prātīgi jāparaugās uz šķiršanos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atklāsim noslēpumu: neskatoties uz šķietamo nepastāvību, ja Auni kādam atdevuši savu sirdi, viņi nesteidzas to ņemt atpakaļ. Tāpēc, ja nerēgosies viņam acu priekšā, iespējams, ka Auns saskums: “Kāpēc es tā pārsteidzos? Kāpēc uzreiz šķirties? Ko viņa tagad dara? Varbūt jau atradusi sev kādu citu?!” – šajā posmā Auns, visticamāk, skries pārbaudīt, vai viņa dārgums ir savā vietā.

Ko darīt tev? Vispirms skaidri norādi, ka paliki viņam uzticīga: greizsirdības scēna noteikti nepalīdzēs atjaunot attiecības. Otrkārt, atzīsti savu vainas daļu un apsoli, ka tava uzvedība mainīsies (tikai dod reālistisku solījumu). Visbeidzot, treškārt, pastāsti, cik ļoti tev viņa pietrūka, ka joprojām mīli un negribi zaudēt savu vīrieti. Sievieti, kura beidzot viņu novērtēja, Auns, visticamāk, gribēs redzēt sev blakus.

Lai Auns nekad neatgrieztos: ja Auns grib atgriezties, bet tu neesi tam gatava, daudz laika nevajadzēs. Pāris spilgti žesti, pāris atzīšanās, bet tu paliec auksta un vienaldzīga – viņš ātri zaudēs interesi un pazudīs, lai pievērstos jauniem piedzīvojumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.