Foto-Shutterstock

Zivis atgriežas, ja mīl, bet dažreiz aiz žēluma 0

Lai atgūtu partneri – Zivis, vajadzēs pārliecināt par savām dziļajām jūtām, ka nevari dzīvot bez šī cilvēka un gatavs nest jebkādu upuri. Lieki piebilst, ka tas jāsaka no sirds, jo kāpēc gan citādi tā darīt? Zivis parasti atgriežas, ja jūtas pret tevi patiešām ir spēcīgas. Tomēr reizēm viņas var pašas pilnībā nesaprast, ko vēlas no attiecībām, no sevis un no tevis. Tajā pašā laikā Zivju uzupurēšanās tieksme dažkārt pārkāpj visas neiedomājamās robežas, un, ja Zivis atgriežas pēc tavas iniciatīvas, nav teikts, ka viņas to nedara… aiz žēluma.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimušo sirdis iekarot ir īsts izaicinājums
“Viņi grib mūsu zemi, un mēs viņiem tikai traucējam!” Alvis Hermanis liek visiem latviešiem atcerēties šo fotogrāfiju 11
Kokteilis
VIDEO. “Varbūt viņai tas nepatiks…” Andrejs Ēķis velta skarbus vārdus Žannai Dubskai
Lasīt citas ziņas

Kādos gadījumos atgriešanās nav iespējama? Zivis lieliski prot izvairīties no kontakta ar tiem cilvēkiem, ar kuriem nevēlas sazināties. Ja, neskatoties uz taviem centieniem, norunāt tikšanos neizdodas, atmet šo ideju.

Ja esi pārliecināts, ka ar tevi vēlas komunicēt, rīkojies: cilvēkiem, kas dzimuši zem Zivju zīmes, ļoti nepatīk uzņemties iniciatīvu un viņi novērtē tos, kuri gatavi pieņemt lēmumus viņu vietā. Pirmo tikšanos pēc šķiršanās labāk noorganizēt kā nejaušu vai satikties kādā lielākā pasākumā. Nedaudz vēlāk lūdz palīdzību: Zivīm patīk justies vajadzīgām. Tikai neliec tērēt tam naudu: Zivis daudz vairāk gatavas atvērt sirdis, nevis makus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uzmanīgi var mēģināt izmantot greizsirdību, bet tajā pašā laikā skaidri norādi, ka izvēlies viņu un, neskatoties uz šķiršanos, paliec uzticīgs. Un, protams, nekautrējies izrādīt savas jūtas un dalīties emocijās, kā arī dod iespēju runāt par savējām. Zivis pieķeras cilvēkiem, ar kuriem vieno spēcīgas sajūtas un emocijas, romantiski pārdzīvojumi: jo spilgtākas jūtas, ko kopā pārdzīvojat, jo ātrāk Zivis atgriezīsies.

Lai Zivis nekad neatgrieztos: ja saproti, ka jums tomēr nav pa ceļam, vienkārši vairs nekontaktējies ar Zivīm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.