Foto-Shutterstock

Ūdensvīrs atgriežas, ja ar tevi jūtas viegli un brīvi 0

Ūdensvīri neatgriežas ļoti bieži, taču noteiktos apstākļos ir tam gatavi, it īpaši, ja viņiem patiešām saglabājušās jūtas pret tevi. Viss atkarīgs no tā, kādām attiecībām Ūdensvīrs dod priekšroku, jo šīs zīmes pārstāvji bieži vien izvēlas lielu brīvību un neatkarību. Ja izšķīrāties tāpēc, ka Ūdensvīrs labprātāk pavadīja laiku draugu kompānijās, tad nevajadzētu domāt, ka viņš mainīsies. Ja vari ar to sadzīvot, dari zināmu viņam vai viņai. Nekad nemēģini iežēlināt, šantažēt vai manipulēt! Ūdensvīri necieš nekādu kontroli vai manipulācijas!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimušo sirdis iekarot ir īsts izaicinājums
“Viņi grib mūsu zemi, un mēs viņiem tikai traucējam!” Alvis Hermanis liek visiem latviešiem atcerēties šo fotogrāfiju 11
Kokteilis
VIDEO. “Varbūt viņai tas nepatiks…” Andrejs Ēķis velta skarbus vārdus Žannai Dubskai
Lasīt citas ziņas

Gaisa stihijas pārstāvji prot runāt un klausīties, tāpēc ieteicams visu iepriekš pārrunāt. Aicini Ūdensvīru aprakstīt, kā viņš iztēlojas jūsu turpmāko dzīvi. Ja tev patīk šī iztēles aina, tad varat sākt attiecības no jauna. Tomēr var gadīties, ka Ūdensvīrs tevi jau pārcēlis uz draugu kategoriju, un ar to būs jāsamierinās. Protams, starp zīmes pārstāvjiem ir tādi, kas nopietnāk uztver savus partnerus, taču parasti attiecībās Ūdensvīram vajadzīga pietiekama brīvība. Ja viņam ar tevi ir viegli un brīvi, un šķiršanos izraisīja citi iemesli, nevis tava uzstājīgā kontrole, tad, visticamāk, Ūdensvīrs atgriezīsies.

Kādos gadījumos nebūs iespējams atjaunot attiecības? Ja Ūdensvīrs ir aizgājis pie citas (vai paspējis uzsākt jaunas attiecības, kamēr bijāt sastrīdējušies), viņu atgūt, visticamāk, neizdosies: vīrieši, kas dzimuši zem šīs zīmes, nopietni aizraujas. Pat ja jaunais romāns nebūs ilgs, kamēr tas turpināsies, Ūdensvīram viņa draudzene būs visskaistākā un iekārojamākā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ko darīt, lai atjaunotu attiecības ar Ūdensvīru? Nav svarīgi, pēc kura iniciatīvas jūs izšķīrāties: tev, visticamāk, viņš atkal būs jāiekaro. Ja lielākā daļa vainas gulstas uz tevi, būs jāpieliek lielas pūles, lai pierādītu, ka tev joprojām var uzticēties. Mēģini atrast neitrālu tikšanās iemeslu, piemēram, kopīgs hobijs, bizness vai draugi. Tikšanās laikā uzvedies viegli, neuzkrītoši: demonstrē labu attieksmi, bet pagaidām nemēģini tuvoties.

Esi noslēpumaina, pārsteidz Ūdensvīru. Tēla maiņa vai tev pavisam netipisks hobijs, intriģējoši stāsti – derēs jebkas, ja vien Ūdensvīrs sapratīs, ka jauno tevi nemaz nepazīst un sāks par to interesēties. Dod viņam iespēju tev palīdzēt. Sena metode, bet ar Ūdensvīru tā darbojas simtprocentīgi: vīriešiem, kas dzimuši zem šīs zīmes, ļoti patīk justies kā visvajadzīgākajiem, prasmīgākajiem un zinošākiem – sniedz viņam šo iespēju.

Lai Ūdensvīrs nekad neatgrieztos: uzstādi nosacījumus un nepārtraukti kontrolē. Diez vai viņš vēlēsies tuvoties tev tuvāk par dažiem kilometriem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.