Foto-Shutterstock

Mežāzis atgriežas, ja nevar atrast nevienu citu 0

Mežāzis lēmumu pieņemšanai pieiet ļoti apdomīgi un atbildīgi, un gandrīz nekad to nemaina. Un, ja viņš nonāca pie secinājuma, ka attiecības ar tevi ir sevi izsmēlušas, visticamāk, viņu vairs nebūs iespējams pārliecināt. Taču ir labas ziņas: Mežāži nekad neko nedara pārsteidzīgi vai negaidīti, un tāpēc tev noteikti būs laiks pamanīt, ka jūsu attiecībās kaut kas noiet greizi un spēsi laicīgi rīkoties.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kurš mazais suns tu esi pēc savas zodiaka zīmes? Vērsis – mopsis, Skorpions – čivava
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Pasaki, ko pirmo pamanīji attēlā, un uzzini savu lielāko trumpi mīlas frontē
Putins atsakās ticēt, ka Krievijai varētu beigties nafta un gāze. Bet dati rāda…
Lasīt citas ziņas

Ja Mežāzis pats vēlēsies atgriezties, tad, visticamāk, darīs to ar dāvanām un nopietnu piedāvājumu: viņš pieradis jūtas pierādīt ar reāliem darbiem. Dažreiz viņš var pavadīt kādu laiku bez attiecībām un nolemt, ka tomēr labāk ar tevi nekā vienam.

Kā atgūt Mežāzi? Ja galīgās “ardievas” vēl nav pateiktas, izredzes ir labas: Mežāži ir konservatīvi un viņiem nepatīk mainīt ierasto dzīvi. Un tas jo īpaši attiecas uz attiecībām: varbūt viņiem kopīgie atvaļinājumi ieplānoti jau piecus gadus uz priekšu, tad ko, plānot visu no jauna? Ja pareizi izmantosi šo Mežāža īpašību, viņš ne tikai atgriezīsies, bet darīs to ar lielu atvieglojumu un prieku.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pirmais solis būs jāsper tev: uzaicini ciemos savu Mežāzi vai dodieties randiņā uz kādu jums abiem mīļu vietu. Esi romantisks. Grūti noticēt, taču dziļi sirdī skarbie darbaholiķi Mežāži augstu vērtē romantiku un tos, kuri to spēj ienest dzīvē. Nostalģija, sentimentalitāte, romantika – jo vairāk to jūsu randiņā, jo lielākas izredzes gūt panākumus. Vairāk jūtu un emociju. Pretstati patiešām piesaista: racionālie Mežāži augstu vērtē tos, kuri var brīvi paust savas jūtas un emocijas, tādējādi palīdzot viņiem nedaudz atvērties. Neslēp savas jūtas: jo atvērtāks un brīvāks būsi, jo lielākas iespējas atgūt Mežāzi.

Lai Mežāzis nekad neatgrieztos: tiklīdz viņš parādās uz sliekšņa ar atvainošanos un lielu dāvanu, piedāvā viņam atvērtas attiecības (bez jebkādām saistībām). Visticamāk, viņš to nesapratīs un katram gadījumam nolems turēties no tevis pa gabalu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.