Foto-Shutterstock

Strēlnieks atgriežas, ja vari viņam piedāvāt jaunu pieredzi 0

Strēlniekiem ļoti nepatīk atgriezties pie bijušajiem, un kāpēc lai viņi to darītu? Viņi ļoti ātri prot pārslēgties uz ko jaunu un ātri aizmirst vecos aizvainojumus un vilšanos. Viņi, visticamāk, kļūs tev par draugu, nevis atgriezīsies attiecībās, no kurām jau vienreiz ir atbrīvojušies.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kurš mazais suns tu esi pēc savas zodiaka zīmes? Vērsis – mopsis, Skorpions – čivava
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Pasaki, ko pirmo pamanīji attēlā, un uzzini savu lielāko trumpi mīlas frontē
Putins atsakās ticēt, ka Krievijai varētu beigties nafta un gāze. Bet dati rāda…
Lasīt citas ziņas

Bet tomēr retos gadījumos iespējama atgriešanās, it īpaši, ja vari piedāvāt Strēlniekam piedzīvot pieredzi, kas viņam vēl nav bijusi, lai dzīve partnerībā ar tevi viņam šķistu kaut kas pilnīgi jauns. Pastāsti, ka dosieties kopā tālā ceļojumā vai iepazīstini viņu ar jaunu, interesantu vaļasprieku. Strēlniekiem kļūs garlaicīgi, ja uzaicināsi apmeklēt tās pašas vietas, kur iepriekš, vai arī nostalģiski atcerēsies pagātni. Lai atgriešanās būtu veiksmīgāka, dzīvei jāmainās, un tas izraisīs jaunu interesi par tevi.

Ir kaut kas, ko Strēlnieki nekad nepiedod – tā ir nodevība, krāpšana, īpaši tā, kas kļuvusi zināma vēl kādam citam. Viņš neatriebsies, kā to darītu Skorpions – vienkārši izdzēsīs tevi no savas dzīves. Tāpēc, ja šķiršanās iemesls bija tava neuzticība, diemžēl praktiski nav nekādu iespēju atjaunot attiecības.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kā rīkoties citos gadījumos? Cilvēki, kas dzimuši zem Strēlnieka zīmes, viegli nodibina attiecības, bet arī viegli tās pārtrauc: vairāk par visu viņi novērtē brīvību un piedzīvojumu garu. Neuzspied Strēlniekam tikšanos, nepierunā atgriezties – tas tik un tā nedarbosies. Taču pārāk kavēties ar iniciatīvas izrādīšanu nevajadzētu: Strēlniekiem nepatīk garlaikoties un viņi ātri izdomā sev jaunus piedzīvojumus, tostarp mīlas piedzīvojumu.

Paņem pauzi uz dažām dienām, pēc kuras, it kā nekas nebūtu noticis, uzaicini ciemos vai uz randiņu. Nerunā par notikušo šķiršanos, uzvedies tā, it kā nekas nebūtu noticis, un pats galvenais – izdomā ko tādu, kas garantēti aizraus tavu bijušo. Centies būt pievilcīga, spilgta, intriģējoša un galvenais – interesanta. Ierosini kādu kopīgu pārsteidzošu piedzīvojumu. Jaunos apstākļos, spēcīgu emociju ietekmē, Strēlnieks tevī atkal iemīlēsies – lai gan, diemžēl, neviens nezina, cik ilgi viņa jūtas turpināsies.

Lai Strēlnieks nekad neatgrieztos: nedari neko. Paliec tāda pati, neplāno neko, neizvirzi kopīgus mērķus, neizmēģiniet jaunas lietas. Strēlniekam būs pārāk garlaicīgi, lai turpinātu attiecības ar tevi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.