Foto: Shutterstock

Izgulies, pavingro un pašmasāža 11

Galvassāpes rodas arī miega trūkuma dēļ, tādēļ būtu labi izgulēties. Miegs ir vienīgais veids, kā mazināt galvassāpes bez tabletēm. Gulēšanas laikā vajadzētu telpai būt tumšai un vēsai. 10-15 minūtes ir nepieciešams gulēt pilnīgā klusumā, cieši aizvērtām acīm.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Saeima pieņem būtiskas izmaiņas Darba likumā: darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas
Kokteilis
Tas, ko saņemsi šodien, būs tavu pagātnes lēmumu rezultāts. Horoskopi 20. septembrim 5
Lasīt citas ziņas

Neatkarīgi no tā, vai nodarbojaties ar stiepšanos, jogu, meditāciju vai pastaigām, plaušas var palīdzēt mazināt galvassāpes. Viegla fiziskā slodze palīdzēs ne tikai saglabāt veselu ķermeni, bet arī palielināt asinsriti, tādējādi samazinot galvassāpju rašanos. Un, lai mazinātu spriedzi kakla rajonā, pārvietojiet kaklu pa labi: virziet galvu uz priekšu un atpakaļ, pa kreisi un pa labi.

Arī īpašo punktu masēšana palīdzēs mazināt spriedzi galvā un mazināt galvassāpes, masējot galvu no aizmugures līdz priekšai un atpakaļ. Varat arī mēģināt masēt zonu starp uzacīm uz malu. Šie punkti var mazināt spriedzi acīs vai galvā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.