Ievakuumota gaļa 50

Rosīgas ģimenes, iepērkoties, bieži vien paņem daudz ievakuumētas gaļas. Kilograms maltas liellopu gaļas pietiks vairākām ēdienreizēm, un tas ir izdevīgs veids, kā nodrošināt, ka visi ir paēduši. Bet pat ja jūs pērkat augstas kvalitātes gaļu, jūs, iespējams, patērējat nedaudz vairāk nekā tikai olbaltumvielas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Gaļas fabrikas faktiski izmanto oglekļa monoksīdu, jo tas palīdz gaļai saglabāt sarkano krāsu, kāda tai parasti nebūtu pēc gaisa iedarbības. Tiesa, tas ir mazs daudzums un neietekmē garšu, bet patiesībā tas ir abpusēji griezīgs zobens. Pat, ja gaļa ir sabojājusies, tā paliks tādā pašā krāsā, tāpēc jums vajadzētu būt īpaši uzmanīgiem, pārlūkojot plauktus veikalā, kad izvēlaties gaļu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.