Foto – http://foto-recepti.ru/

Jogurta pankūkas 0

Šīs jogurta pankūciņas iznāk maigas ar skābenu vidu. Savukārt anīss piešķir vieglu ābolu aromātu.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

400 ml dabīga jogurta

6 ēdamkarotes kviešu miltu

šķipsniņa sāls

2 tējkarotes anīsa sēklu

200 g cukura

1 ēdamkarote sezama sēklu

100 g eļļas

Kā gatavot?

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Jogurtu, sāli, miltus un anīsu sajauc un atstāj uz pusstundu.

Tikmēr čuguna katliņā taisa sīrupu. Cukuru samaisa ar 100 ml ūdens un vāra tik ilgi, līdz sīrups kļūst pietiekami biezs. Par to pārliecinās ar veco labo divu karošu metodi (jūs droši vien zināt). Sīrupam pievieno sezama sēklas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nelielā čuguna pannā vai vokpannā uzsilda eļļu.

Karstā eļļā liek pankūku mīklu, veidojot vairākas pankūciņas. Ātri apcep no abām pusēm, gatavu liek uz papīra salvetēm. Pēc tam liek sīrupā.

Ar pinceti vai citu palīgierīci pankūciņu uz pāris sekundēm ieliek aukstā ūdenī. Tādējādi karamele ātri sacietēs un nelips, bet pankūciņu iekšpuse būs karsta.

Recepte foto-recepti.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.