Jogurta kūka ar ogu mērci. TV24 video recepte 0

Pagatavošana

Cepumus sablendē, pievieno izkausētu sviestu un izveido viendabīgu masu. Šo masu liek formā vienmērīgā kārtā.

Reklāma
Reklāma
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Ko ēst, lai ātrāk zaudētu svaru: 6 produkti, kurus savā ēdienkartē iesaka iekļaut uztura speciālisti
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Lasīt citas ziņas

Trauciņā izšķīdina želatīnu ar trīs tējkarotēm ūdens. Tikmēr bļodā sajauc jogurtu, vaniļas cukuru un citrona miziņu.

Želatīnu izkausē zemā temperatūrā un pievieno jogurta masai. Kārtīgi samaisa. Saldo krējumu uzputo un iecilā jogurta masā. Visu masu liek ar sviestu ieziestā formā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo kūku novieto ledusskapī uz vismaz četrām stundām. Pasniedz ar svaigu ogu mērci!

Recepti piedāvā

Raidījumu “Labs ēdiens labiem draugiem” skaties katru darba dienu 12:00 tiešraidē vai atkārtojumu 18:00 kanālā RīgaTV 24.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.