Jogurta kūka ar ogu mērci. TV24 video recepte 0
Pagatavošana
Cepumus sablendē, pievieno izkausētu sviestu un izveido viendabīgu masu. Šo masu liek formā vienmērīgā kārtā.
Trauciņā izšķīdina želatīnu ar trīs tējkarotēm ūdens. Tikmēr bļodā sajauc jogurtu, vaniļas cukuru un citrona miziņu.
Želatīnu izkausē zemā temperatūrā un pievieno jogurta masai. Kārtīgi samaisa. Saldo krējumu uzputo un iecilā jogurta masā. Visu masu liek ar sviestu ieziestā formā.
Gatavo kūku novieto ledusskapī uz vismaz četrām stundām. Pasniedz ar svaigu ogu mērci!
Recepti piedāvā
Raidījumu “Labs ēdiens labiem draugiem” skaties katru darba dienu 12:00 tiešraidē vai atkārtojumu 18:00 kanālā RīgaTV 24.