Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto
Foto: SCANPIX/REUTERS/LETA

Kā ar pārējiem? 0

Pārējās zodiaka zīmes var būt laimīgas bez lielas naudas:

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Jo vairāk, jo labāk! 5 zodiaka zīmes, kurām vajag daudz naudas, lai būtu laimīgas
RAKSTA REDAKTORS
“Mammu, nesatraucies, bet man izsauca “ātros”!” Sanita dalās pieredzē par situāciju, kad datu aizsardzības prasības radījušas nepatīkamas sekas
Sekas var būt smagas: pieci produkti, kurus nedrīkst lietot kopā ar medikamentiem 13
Lasīt citas ziņas

Radošie un optimistiskie Dvīņi mīl brīvību. No naudas, tai skaitā. Viņiem nepatīk pienākumi un ierobežojumi, ko cilvēkam uzliek pārāk liels kapitāls.

Vēži augstu vērtē ģimenes vērtības un attiecības ar tuviniekiem. Lai būtu laimīgi, viņiem ir svarīgi, lai būtu mīloša ģimene un draugi, kas atbalstīs. Un kā saka, par naudu to nevar nopirkt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Svari it visā novērtē harmoniju un līdzsvaru, un, lai viņi būtu laimīgi, ir svarīgi būt līdzsvarā visās jomās. Viņiem ir pietiekami naudas, ja var pieturēties pie ierastā dzīvesveida un palīdzēt citiem.

Strēlnieki augstu vērtē brīvību un piedzīvojumus. Lai būtu laimīgi, viņiem svarīgi, lai būtu iespēja nesēdēt uz vietas un gūt jaunus iespaidus, pieredzi.

Mežāži augstu vērtē panākumus un atzinību. Tas, kas viņiem nesīs patiesu laimi, ir karjeras izaugsme un profesionālās attīstības iespējas.

Ūdensvīri augstu vērtē brīvību un neatkarību. Laimei viņiem svarīgas spilgtas emocijas un lai nebūtu ierobežojumu viņu drosmīgo ideju īstenošanā.

Zivis augstu vērtē mieru un radošumu. Viņas viegli var iztikt bez lielas naudas, jo, lai būtu laimīgas, nepieciešami vientulības un miera brīži, saikne ar dabu un iespēja radoši izpausties.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.