Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto
Foto: SCANPIX/REUTERS/LETA

Jaunava 0

Lai gan Jaunavas tiek uzskatītas par praktiskāko un ekonomiskāko zīmi, patiesībā viņām ir nepieciešams daudz naudas, lai būtu laimīgas. Viņas vienmēr vēlas izskatīties stilīgi un skaisti! Viņām patīk ceļot, arī par izsmalcināto gaumi daudz jāmaksā: svarīgs gan mājokļa dizains, gan ēdiena estētiskais izskats. Tomēr viņas pamana arī atlaides, akcijas vai citus izdevīgus piedāvājumus. Lielus pirkumus plāno iepriekš un jūtas droši, kad kontā ir ievērojama summa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Jo vairāk, jo labāk! 5 zodiaka zīmes, kurām vajag daudz naudas, lai būtu laimīgas
RAKSTA REDAKTORS
“Mammu, nesatraucies, bet man izsauca “ātros”!” Sanita dalās pieredzē par situāciju, kad datu aizsardzības prasības radījušas nepatīkamas sekas
Sekas var būt smagas: pieci produkti, kurus nedrīkst lietot kopā ar medikamentiem 13
Lasīt citas ziņas

Jaunavām ir analītisks prāts, tās ir strādīgas, pragmatiskas un praktiskas. Vienmēr zina, kā nopelnīt naudu. Darba mīlestība ļauj sasniegt panākumus karjerā un biznesā, nekad nepalaidīs garām jaunu iespēju nopelnīt naudu. Jaunavas nemēdz pārlieku romantizēt apkārtējo pasauli un cilvēkus, it īpaši, ja runa ir par finansēm. Tāpēc reti nonāk mīnusos, prot taupīt. Jaunavas ir tās, kurām patīk labi izplānots ikmēneša iepirkšanās grafiks. Jaunavas neatlaidība nojauc visus šķēršļus ceļā uz finansiālo stabilitāti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.