Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto
Foto: SCANPIX/REUTERS/LETA

Lauva 0

Varas un prestiža cienītāji – Lauvas uzskata, ka viņiem noteikti vajag daudz naudas, lai būtu laimīgi, lai viņiem būtu viss, ko vēlas. Lauvas ir zīmolu, lielas greznības un izsmalcinātu lietu cienītāji. Lai uzturētu šādu dzīvesveidu, ir jābūt noteiktam ienākumu līmenim. Pamatīga summa personīgajā kontā viņus iepriecinās, jo viņi dievina greznību it visā: no zīmola mājsaimniecības piederumiem līdz ekskluzīvām brīvdienām augstākās klases viesnīcās. Lai saglabātu ārējo tēlu, ko apbrīno apkārtējie, Lauvām arī nepieciešams daudz naudas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Jo vairāk, jo labāk! 5 zodiaka zīmes, kurām vajag daudz naudas, lai būtu laimīgas
RAKSTA REDAKTORS
“Mammu, nesatraucies, bet man izsauca “ātros”!” Sanita dalās pieredzē par situāciju, kad datu aizsardzības prasības radījušas nepatīkamas sekas
Sekas var būt smagas: pieci produkti, kurus nedrīkst lietot kopā ar medikamentiem 13
Lasīt citas ziņas

Lauvas var būt diezgan izšķērdīgi, katrs brauciens uz tirdzniecības centru var pārvērsties par negaidītiem liela mēroga izdevumiem. Taču viņi pieliks daudz pūļu, lai sasniegtu savus mērķus, tāpēc nekad nepaliks pavisam tukšā. Lai arī šīs zīmes pārstāvjiem patīk tērēt naudu, viņi saprot, ka jādomā uz priekšu un jāizveido tēriņu plāns.

Lauvām ir plaša dvēsele un viņas dāsni dalās ar saviem resursiem. Dāvanas tuviniekiem ir galvenā mīlestības valoda. Turklāt Lauvām patīk īstenot savas radošās idejas un bieži vien šādi vaļasprieki kļūst par papildu ienākumu avotu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.