Foto: Billion photos/Shutterstock

Jēra lāpstiņa ar dārzeņiem 0

Sastāvdaļas
• jēra lāpstiņa
• selerijas sakne
• burkāni
• turku zirņi
• tomāti savā sulā
• maurlociņi
• ķiploki
• kinza jeb koriandrs
• čili
• kumins
• timiāns
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gaļu un dārzeņus sagriež palielos kubos. Vispirms uz straujas uguns apcep jēra gaļu, tad dārzeņus. Pieliek tomātus savā sulā, turku zirņus, nedaudz ūdens, garšvielas un sautē 1,5–2 stundas, kamēr gaļa kļuvusi mīksta. Uzbārsta smalki sagrieztus zaļumus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.