Jēra gaļa ar svaigiem kāpostiem 0


500 g jēra gaļas, 2 burkāni, 1 galviņa kāpostu, 1 sīpols, 1 pētersīlis, 50 g diļļu, ūdens, 1 skābs ābols, 3–4 tomāti, sāls.

Jēra priekšplecu sacērt porciju gabalos, nomazgā, liek katlā, aplej ar karstu ūdeni tā, lai gaļa būtu apņemta, pieliek sāli un sautē pusmīkstu. Tad pievieno kāpostus, burkānus, garšsaknes, sīpolus, rīvētu ābolu, tomātus bez mizas. Gatavu ēdienu pārkaisa ar zaļumiem.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.