Pildīta jēra krūtiņa 0


2 kg jēra ribu gabala, sāls, pipari. Pildījumam: 2 kg svaigu kāpostu, 4 sasmalcinātas cieti vārītas olas, sāls, pipari, rīvmaize, 2 sīpoli, sviests.

Jēra ribu gabalam izņem ribas, gaļu ierīvē ar sāli, pipariem, izklāj uz dēļa, virsū liek pildījumu, satin veltnī, nosien, cep cepeškrāsnī kā cepeti.

Pildījuma pagatavošana: kāpostus sagriež sīki, kopā ar garšvielām nelielā ūdens daudzumā sautē mīkstus. Pieliek sviestu, olas, rīvmaizi.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.