Jēra gaļa ar sīpoliem 0


1 kg jēra gaļas, 500 g sīpolu, sāls, 200 g stipras pupiņu kafijas, pipari, 2 ēdamkarotes miltu, eļļa cepšanai, zaļumi.

Gaļu sagriež šķēlītēs, izklapē, apkaisa ar sāli un pipariem, pārber ar zaļumiem, apviļā miltos un ātri apcep eļļā. Gaļu izņem, tajā pašā eļļā mazliet apcep šķēlītēs sagrieztus sīpolus. Veidnē liek kārtām sīpolus un gaļu, pārlej ar kafi ju. Trauku aizvāko un cepeškrāsnī sautē, līdz gaļa un sīpoli mīksti. Pasniedz ar kartupeļu biezeni un skābētiem gurķiem.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.