Jēra gaļa ar ērkšķogām 0


2 kg jēra krūtiņas, 2 sīpoli, 2 burkāni, 2 pētersīļi, neliela selerija, 2 puravi, zaļumi, 10 pipari, 4 lauru lapas, 2 glāzes krējuma, 2 ēdamkarotes sviesta, 2 ēdamkarotes miltu, 0,5 kg ērkšķogu, sāls.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Gaļu kopā ar garšvielām un garšsaknēm izvāra, buljonu izkāš, uztumē ar sviestā apceptiem miltiem, pieliek ērkšķogas, uzvāra, pēc tam pievieno krējumu, zaļumus. Pasniedz ar ķimeņu mērci.

Mērci pagatavo no šķidruma, pievienojot 1 ēdamkaroti ķimeņu, mazliet etiķa un cukura.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.