Foto – eda.ru

Jēra gaļa ar kauliņu kopā ar garšaugiem un sieru 0

Sastāvdaļas:

1 ķiploka daiviņa

1/2 buntīte bazilika

0,3 glāzes pekorīno siers

0,3 glāzes rīvmaizes

2 ēdamkarotes Provansas garšaugi

1,5 ēdamkarotes dižonas sinepes

2,5 ēdamkarotes olīveļļas

700 g jēra gaļas ar kauliņu

1. Samaļ ķiploku un pievieno baziliku, sarīvētu sieru, rīvmaizi, Provansas garšaugus un sinepes. Labi sasmalcina un pielej olīveļļu. Labi samaisa.

Reklāma
Reklāma
Veselam
“Dīvaini! Mums tikko zvanīja Andreja ārste un teica, lai braucam pakaļ.” Slimnīcā miris vīrietis, tuvinieki dusmojas uz ārstiem
Kokteilis
Vērsis – Itālija, Strēlnieks – Austrālija. Kura valsts ir kā radīta katras zodiaka zīmes pārstāvim
Kokteilis
FOTO. Greznība bez robežām! Melānijas Trampas izsmalcinātākie tērpi, kuru cenas liks aizrauties elpai! 5
Lasīt citas ziņas

2. Uzsilda cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Gaļu sasāla un sapiparo. Jēru izliek uz nelielas pannas un pa virsu pārkaisa ar rīvmaizi, nedaudz piepiežot to. Cep 35 minūtes, līdz jēra iekšējā temperatūra ir 57 grādi. Izņem no cepeškrāsns un atstāj uz 15 minūtē.

3. Izliek gaļu uz dēļa un sagriež divās daļās. Izliek uz škīvja un pasniedz uz škīvjiem.
Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.