Jautā skatītājs: Kas labāks uz paģirām – auksts alus, gurķu marināde vai varbūt piens? 44

Kas labāks uz paģirām – auksts alus, gurķu marināde vai varbūt piens? Uz šo jautājumu TV24 raidījumam “Uz līnijas” atbildi sniedza Raitis Akerblūms, Latvijas Bārmeņu federācijas prezidents.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
“Abu Meri vēl nav atkāpies?” Sabiedrība prasa atbildes par bīstamo infekciju un vērtē, kuram jāuzņemas atbildība
Lasīt citas ziņas

“Sāksim ar to, ka auksts alus būs labs pirmajā brīdī tikai ar to, ka tas būs auksts. Pēc pirmajiem malkiem cilvēks viennozīmīgi atgriezīsies uzreiz citā stadijā jeb paildzinās reibuma stāvokli.”

Ar ko unikāla gurķu marināde? Nākamajā rītā ir izteiktas slāpes – paģiras ir organisma atūdeņošanās. Tajā brīdī, kad ir atūdeņošanās, pirmkārt, jau prasās organismam daudz vairāk šķidruma, otrkārt, – prasās daudz pikantākas un sāļākas garšas, līdz ar to skābi sāļa gurķu marināde viennozīmīgi noder šādam brīdim, tā skaidro Akerblūms.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.