Jautā skatītājs: Kas labāks uz paģirām – auksts alus, gurķu marināde vai varbūt piens? 43

Kas labāks uz paģirām – auksts alus, gurķu marināde vai varbūt piens? Uz šo jautājumu TV24 raidījumam “Uz līnijas” atbildi sniedza Raitis Akerblūms, Latvijas Bārmeņu federācijas prezidents.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
Kā tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Lasīt citas ziņas

“Sāksim ar to, ka auksts alus būs labs pirmajā brīdī tikai ar to, ka tas būs auksts. Pēc pirmajiem malkiem cilvēks viennozīmīgi atgriezīsies uzreiz citā stadijā jeb paildzinās reibuma stāvokli.”

Ar ko unikāla gurķu marināde? Nākamajā rītā ir izteiktas slāpes – paģiras ir organisma atūdeņošanās. Tajā brīdī, kad ir atūdeņošanās, pirmkārt, jau prasās organismam daudz vairāk šķidruma, otrkārt, – prasās daudz pikantākas un sāļākas garšas, līdz ar to skābi sāļa gurķu marināde viennozīmīgi noder šādam brīdim, tā skaidro Akerblūms.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.