Foto-draganica/Shutterstock

Jauno kartupeļu uzkoda ar kūpinātu šķiņķīti 0

Sastāvdaļas
• 500 g jauno kartupelīšu
• 200 g plānu kūpināta šķiņķa šķēlīšu
• 2 gurķi
• sauja bazilika lapiņu
• saišķītis diļļu
• pipari
• sāls
• eļļa

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
Lasīt citas ziņas

Rūpīgi nomazgātus kartupelīšus izvāra, nokāš, nosusina un nedaudz apcep sakarsētā eļļā. Sasmalcina dilles un apviļā apceptos kartupelīšus. Katram, izmantojot koka irbulīti, aptin šķēlīti, tai virsū uzsprauž gareniski sagrieztu gurķa šķēlīti, pa vidu liekot bazilika lapiņas. Pārkaisa ar sāli un pipariem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.