Foto – Anda Krauze

Jauno kartupeļu, biešu, matjē siļķes un cukurzirņu salāti 0

Sastāvdaļas
• 800 g jauno kartupeļu
• 100 g cukurzirņu
• 4 jaunās bietes
• svaigs gurķis
• 4 olas
• 400 g matjē siļķu
• 250 g bezpiedevu jogurta
• ķiploka daiva
• olīveļļa
• balzametiķis
• baziliks
• piparmētra
• cukurs
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šīs četras zodiaka zīmes drīz satiks savu karmisko cilvēku: viņu dzīve krasi mainīsies
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Kaut kas tāds nav noticis kopš kara sākuma! Putins spēris negaidītu soli 172
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Lai pagatavotu tvaicētas olas, katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sāli, nedaudz galda etiķa. Kad ūdens sāk vārīties, lēnām iesit olas.

Jaunās bietītes notīra, sagriež, pārlej balzametiķa mērci, samaisa, atstāj ievilkties.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lai pagatavotu mērci, balzametiķim pievieno cukuru, sāli, kapātu baziliku un, visu maisot ar putojamo slotiņu, lēnām lej klāt eļļu, līdz veidojas bieza konsistence.

Kartupeļus novāra. Pārlej mērci, kas pagatavota no bezpiedevu jogurta, kam pievieno sasmalcinātu ķiploka daiviņu, kapātu piparmētru, sarīvētu svaigo gurķi un sāli.

Tvaicētu olu vietā var izmantot vārītas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.