Jauno kartupeļu šašliks bekonā 6

Sastāvdaļas

200 g bekona šķēļu

15 mazu jauno kartupelīši

1 ēdamkarote garšvielu un piedevu pēc vēlēšanas

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
RAKSTA REDAKTORS
4 biežākās kļūdas, kāpēc topošie šoferi “izkrīt” CSDD braukšanas eksāmenā. Tās der atcerēties arī pieredzējušiem šoferiem
Lasīt citas ziņas

Jauno kartupelīšu šašliku gatavo uz grila, to pirms cepšanas ieziežot ar nelielu daudzumu eļļas.

Nomazgātos kartupeļus nemizo, bet ietin garās, tievās bekona strēmelēs, uz katra iesma saspraužot 3-4 šādi sagatavotus kartupeļus.

No visām pusēm pārkaisa ar garšvielām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šašliku cep, periodiski apgrozot iesmus, 20-25 minūtes, kamēr kartupeļi gatavi un bekons kļuvis kraukšķīgs un izcepies.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.