Arhīva foto

Jaunie kartupelīši. Piecas vienkāršas un garšīgas receptes to pagatavošanai 6

Jaunie kartupeļi lauku gaumē ar papriku

Sastāvdaļas
1,5 kg jauno kartupeļu
3 ēdamkarotes augu eļļas
Saldā paprika, malta
Melnie pipari, malti
Sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
ASV vēršas pret Eiropu: Tramps draud pārraut alianšu saišu pēdējo pavedienu
Lasīt citas ziņas

Nelielus kartupelīšus nomazgā, sagriež 4 daļās. Augu eļļu sajauc ar papriku, pipariem un sāli, šajā maisījumā panē kartupeļu gabaliņus, liek uz pannas, kas izklāta ar foliju un cep 30 minūtes ar miziņu uz augšu. Pannu pirms cepšanas arī no augšpuses pārklāj ar foliju. Pēc 20 minūtēm no augšpuses foliju noņem, lai virsiņas iznāktu brūnas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.