Foto – eda.ru

Japāņu rīsu saldais ēdiens “mochi”, gatavots mikroviļņu krāsnī 1

Sastāvdaļas 4 porcijām:
350 g rīsu miltu
200 ml ūdens
200 g cukura
2 g etiķa
100 g šokolādes
augļi pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Lasīt citas ziņas

1. Vidēja lieluma traukā ieberiet miltus, cukuru un pielejiet ūdeni. Maisiet, līdz izveidojas vienmērīga masa. Tad pievienojiet pāris pilienus etiķa. To dara tāpēc, lai mīkla būtu ļoti mīksta, gaisīga. Ja gatavojiet gardumu bērniem, pievienojiet nedaudz augu krāsvielas, tad bumbiņas būs vēl piesaistošākas un “jautrākas”.
2. No pagatavotās mīklas veidojiet bumbiņas, izveidojiet plācenīšus, kuru viducī liekiet pildījumu un atkal izveidojiet plācenīti.
3.  Noklājiet bumbiņas ar polietelēna plēvi un liekiet mikroviļņu krāsnī uz 4-5 minūtēm. Pēc tam pilnībā atdzesējiet un tikai tad pasniedziet ēšanai.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.