Foto – eda.ru

Japāņu rīsu saldais ēdiens “mochi”, gatavots mikroviļņu krāsnī 1

Sastāvdaļas 4 porcijām:
350 g rīsu miltu
200 ml ūdens
200 g cukura
2 g etiķa
100 g šokolādes
augļi pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. 10 neparastākās kafejnīcas Latvijā, ko ir vērts apciemot
1332 Krievijas pilsoņi gatavojas labprātīgi pamest Latviju? Tik daudzi nav pieteikušies obligātajai valodas pārbaudei 43
“Es domāju, ka viņi bija ļoti prātīgi,” kaut kas nedzirdēts no Trampa. Kam un par ko viņš veltīja šādu repliku?
Lasīt citas ziņas

1. Vidēja lieluma traukā ieberiet miltus, cukuru un pielejiet ūdeni. Maisiet, līdz izveidojas vienmērīga masa. Tad pievienojiet pāris pilienus etiķa. To dara tāpēc, lai mīkla būtu ļoti mīksta, gaisīga. Ja gatavojiet gardumu bērniem, pievienojiet nedaudz augu krāsvielas, tad bumbiņas būs vēl piesaistošākas un “jautrākas”.
2. No pagatavotās mīklas veidojiet bumbiņas, izveidojiet plācenīšus, kuru viducī liekiet pildījumu un atkal izveidojiet plācenīti.
3.  Noklājiet bumbiņas ar polietelēna plēvi un liekiet mikroviļņu krāsnī uz 4-5 minūtēm. Pēc tam pilnībā atdzesējiet un tikai tad pasniedziet ēšanai.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.