Foto: Fotolia

Jāņogu liķierītis 0

Sastāvdaļas
* 2 kg jāņogu
* 4 vai 5 jāņogu lapas
* 1 l degvīna
* 800 g cukura
* 500 ml ūdens

Reklāma
Reklāma
Maska tēvs izpļāpājas, atklājot, kāpēc viņa ģimene un Īlons tik ļoti mīl Putinu
TV24
Lūk, cik katrs no mums katru dienu maksā par vienu “airBaltic” nolidoto kilometru
Tramps var tikai noplātīt rokas… Sirskis paziņo, ka Krievijas pavasara ofensīva “faktiski jau ir sākusies” 54
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Noskalotas jāņogas un lapas ieber lielā stikla pudelē un aplej ar degvīnu. Pudeli aizkorķē un 5–6 nedēļas tur saulē. Atdalījušos sulu izkāš un šķidrumam pielej biezu sīrupu, ko iegūst, vārot 800 g cukura un 500 ml ūdens. Visu samaisa, pilda pudelēs un cieši aizkorķē. Liķieri var lietot jau pēc 3–5 dienām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.