Vistas krūtiņa 0
Ir iemesls, kāpēc vistas gaļa gandrīz visā pasaulē ir vispopulārākā. Tā ir ļoti iecienīta neskaitāmu maltīšu, tostarp tostermaižu, makaronu, zupu, ssautējumu un citu ēdienu pagatavošanā.
Neapstrādātu vistas krūtiņu var sasaldēt oriģinālajā iepakojumā (taču to būs vieglāk izņemt pa gabaliņiem, ja atdalīsiet krūtiņas pirms saldēšanas). Vārītu vistu arī ir ļoti viegli sasaldēt. Hermētiskā traukā saldētavā tādu var glabāt līdz 9 mēnešiem.
Turiet mājās krājumos vistas krūtiņas bez kauliem un bez ādas kā proteīnu vakariņu veidošanai. Vienkārši pievienojiet vistas gaļai veselos graudus (piemēram, rīsu, kvinoju vai arī makaronus) un dārzeņus (brokoļus, zaļās pupiņas vai burkānus), un vakariņas jau būs ceļā.
Lai uzlabotu garšu, pirms gatavošanas uzkaisiet vistas gaļai garšaugus un garšvielas, piemēram, kaltētu baziliku, rozmarīnu, oregano vai ķiploku pulveri, protams, sāli, piparus.
Proteīns šīs mājputna gaļas izvēlē palīdzēs imūnsistēmai, palīdzēs uzturēt muskuļu masu un veicinās brūču dzīšanu.