Foto. pexels.com/Ella Olssen

Vistas krūtiņa 0

Ir iemesls, kāpēc vistas gaļa gandrīz visā pasaulē ir vispopulārākā. Tā ir ļoti iecienīta neskaitāmu maltīšu, tostarp tostermaižu, makaronu, zupu, ssautējumu un citu ēdienu pagatavošanā.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“No kaut kā diemžēl jāatsakās.” “Swedbank” bankomātos vairs nav pieejams viens pakalpojums 58
Kokteilis
Viņi staigā pa plānu ledu… 6 zodiaka zīmju pārstāvji, kuri visbiežāk nostājas uz noziedzības ceļa
Kokteilis
Slaveni mīļākie, veģetatīvā distonija, sēras, ticība un alkohols: izcilās aktrises Rēzijas Kalniņas dzīves līkloči 140
Lasīt citas ziņas

Neapstrādātu vistas krūtiņu var sasaldēt oriģinālajā iepakojumā (taču to būs vieglāk izņemt pa gabaliņiem, ja atdalīsiet krūtiņas pirms saldēšanas). Vārītu vistu arī ir ļoti viegli sasaldēt. Hermētiskā traukā saldētavā tādu var glabāt līdz 9 mēnešiem.

Turiet mājās krājumos vistas krūtiņas bez kauliem un bez ādas kā proteīnu vakariņu veidošanai. Vienkārši pievienojiet vistas gaļai veselos graudus (piemēram, rīsu, kvinoju vai arī makaronus) un dārzeņus (brokoļus, zaļās pupiņas vai burkānus), un vakariņas jau būs ceļā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lai uzlabotu garšu, pirms gatavošanas uzkaisiet vistas gaļai garšaugus un garšvielas, piemēram, kaltētu baziliku, rozmarīnu, oregano vai ķiploku pulveri, protams, sāli, piparus.

Proteīns šīs mājputna gaļas izvēlē palīdzēs imūnsistēmai, palīdzēs uzturēt muskuļu masu un veicinās brūču dzīšanu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.