Aiga Zvejniece
Aiga Zvejniece
Foto – Matīss Markovskis

Aiga turpina tievēt cerīgi! Pēc mīnus 31 kg, ķermeņa apmēri vēl sarūk 0

Šovasar žurnālā 36,6 °C rakstījām par šefpavāri Aigu Zvejnieci, kurai izdevās tikt vaļā no 31 liekā svara kilograma un mainīt dzīvesveidu. Kā viņai klājies pa šo laiku, vai izdodas turēt iesākto kursu?

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

“Šodien priekšnieks sacīja: tev darba formas jaka kaut kā pārāk brīvi karājas, ej un iegādājies mazāku,” smejas Aiga. Ķermeņa apmēri pamazām sarūkot, svars gan vairs ne. Taču viņa par to neuztraucas, jo patur prātā svara korekcijas centra Vitalitātes akadēmija diētas ārsta teikto: ir noteikts daudzums kilogramu, ko katrs organisms var ar rāvienu nomest, pēc tam paiet laiks, kamēr tas iemācās sadzīvot ar jauno svaru.

Pēdējās nedēļas Aigai bijis pamatīgs stress, jo gatavojusi atvēršanai vasaras kafejnīcu Epikūra dārzs Dailes teātra iekšpagalmā. Tādēļ arī nav izdevies pārāk regulāri apmeklēt iesāktos treniņus sporta klubā. Taču ar velosipēdu pa Rīgas ielām Aiga pārvietojas regulāri un daudz staigā kājām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Viņa priecājas, ka nostabilizējies ieradums dzert daudz ūdens, bet agrāk nav mācējusi to kontrolēt. Ārsts ieteicis vieglu metodi – ja urīns ir tumši dzeltens, nevis gaišs un caurspīdīgs, tas liecina, ka organismā trūkst šķidruma, nekavējoties jāpadzeras.

“Man jau ir viegli tievēt, kolēģi visu laiku pieskata. Kā tik darba steigā grasos iemest mutē kādu ceptu kartupelīti, uzreiz dzirdu brīdinošu saucienu. No rīta pulcinu visu kolektīvu brokastīs, pagatavoju ko veselīgu. Tā pieskatu arī pati sevi, lai ēdienreizes būtu regulāri. Vairākus pašatklātos veselīgos ēdienus esmu iekļāvusi arī kafejnīcas ēdienkartē. Mani tievēšanas salāti ar rukolu, ķiršu tomātiņiem un zilo sīpolu visiem garšo,” stāsta šefpavāre.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.