Žāvētas zivis 12

Foto – Anda Krauze

Žāvēšana dod garšīgu aromātu jebkuram izstrādājumam. Tā vietā, lai izmantotu dabisko kūpināšanu, ražotājs izmanto tādu ķīmisko piedevu kā “Židkij dim” (jeb šķidrie dūmi).

Tajā tiek iemērkts šis te izstrādājums, kas piesātinās ar lielu daudzumu kancerogēnu un indēm.

Pavērojiet – dabiski žāvētam produktam nebūs šī te vienmērīgā, skaistā spīduma, ko daudz kur novērojam. Arī krāsa nebūs tik piesātināta.

Te autores video par šo tēmu:

@vinetavanaga 4 ēdienu viltojumi, par kuriem Tu iespējams neesi dzirdējis. #žāvējumi #vasabi #sojasmērce #kanēlis #viltojumi ♬ оригинальный звук – Vineta Vanaga

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.