Žāvētas zivis 12

Žāvēšana dod garšīgu aromātu jebkuram izstrādājumam. Tā vietā, lai izmantotu dabisko kūpināšanu, ražotājs izmanto tādu ķīmisko piedevu kā “Židkij dim” (jeb šķidrie dūmi).

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Lasīt citas ziņas

Tajā tiek iemērkts šis te izstrādājums, kas piesātinās ar lielu daudzumu kancerogēnu un indēm.

Pavērojiet – dabiski žāvētam produktam nebūs šī te vienmērīgā, skaistā spīduma, ko daudz kur novērojam. Arī krāsa nebūs tik piesātināta.

Te autores video par šo tēmu:

CITI ŠOBRĪD LASA
@vinetavanaga 4 ēdienu viltojumi, par kuriem Tu iespējams neesi dzirdējis. #žāvējumi #vasabi #sojasmērce #kanēlis #viltojumi ♬ оригинальный звук – Vineta Vanaga

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.