Publicitātes foto

Izgudrots pasaulē pirmais nekūstošais saldējums. Vai tu gribētu nogaršot? 2

34 gadus vecs pārtikas eksperts no Bruklinas ir izgudrojis pasaulē pirmo organisko saldējumu, kas nekūst pat viskarstākajā vasaras dienā, vēsta “mirror.co.uk”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
RAKSTA REDAKTORS
4 biežākās kļūdas, kāpēc topošie šoferi “izkrīt” CSDD braukšanas eksāmenā. Tās der atcerēties arī pieredzējušiem šoferiem
Lasīt citas ziņas

“Gastronaut Ice Cream” ļoti atšķiras no parastā saldētā kāruma – tas ir tapis liofilizācijas procesa laikā, kad produkts tiek žāvēts, sasaldējot to zem pazemināta spiediena, lai tas neatkustu.

Taču tad, kad tu šo vēso kārumu sāc ēst, tas pārtop par tādu pašu saldējumu, kādu esi pieradis baudīt vienmēr.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Šis ir pirmais “premium” klases organiskais liofolizētais saldējums uz planētas,” norāda tā radītājs – “Gastronaut Foods” īpašnieks Robs Kollingnons.
Kollingnons stāsta, ka viņam kopš bērnības garšojis nekūstošais saldējums, taču tas nav bijis pietiekami gards, jo produktā izmantotas iespējami lētākās izejvielas.

“Ar vecumu mana garšas izjūta ir mainījusies, un tagad es dodu priekšroku organiskai pārtikai bez konservantiem un pārtikas krāsām,” pauž eksperts, kurš jaunā produkta radīšanai veltījis trīsarpus gadu.

Viņš ir sācis finansējuma piesaistes kampaņu vietnē “Kickstarter”, kurā viņa projektam jau ir savākts 9500 ASV dolāru – divreiz vairāk nekā plānots.

Saldējums vietnē “Kickstarter” ir nopērkams pašlaik par 5 ASV dolāriem, bet mazumtirdzniecībā tā plānotā cena būs aptuveni 4,5 ASV dolāri. Pēc kampaņas šajā vietnē jaunais produkts būs pieejams “gastronauticecream.com”, atsevišķos Bruklinas veikalos, turklāt plānots to laist klajā arī valstīs ārpus ASV.

“Jebkuram, kas novērtē organisko pārtiku, kura pagatavota no kvalitatīvām sastāvdaļām, garšos “Gastronaut Ice Cream”. Kad cilvēki to pamēģina, vispirms šis saldējums viņiem patīk, tad viņi tajā iemīlas un pēcāk kļūst no tā atkarīgi,” atklāj jaunā kāruma radītājs, kas iepriekš strādājis kādā firmā par radošo direktoru.

[simple-poll id=”538″]

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.