Izcilām brokastīm vai vakariņām: kabaču – siera vafelītes ar krējumu un tomātiņiem 0
Kabači ir veiksmīgs produkts ne tikai tāpēc, ka to veikalu plauktos var iegādāties arī to nesezonā, bet arī tamdēļ, ka no tā var pagatavot vislieliskākos ēdienus, neieguldot lielas summas. Tā, piemēram, šīs kabaču – siera vafeles – reiz pagatavosiet brokastīs un vēlēsieties to atkārtot vēl un vēl!
Sastāvdaļas (6 vafelēm):
- Neliels kabacis – 250 grami
- Puscietais siers – 100 grami
- Ola – 1 gab.
- Krējums – 1 ēdamkarote
- Sāls pēc garšas
- Cepamais pulveris – 1 tējkarote
- Milti – 120 grami
Pagatavošana:
Kabaci nomizo un sarīvē uz rupjas rīves. Pievieno iepriekš sarīvētu sieru, sāli, olu un krējumu, visu kārtīgi samaisa. Pievieno miltus un cepamo pulveri, vēlreiz visu samaisa.
Uzkarsē vafeļu cepamo pannu. Liek iekšā masu (ar nelielu kaudzīti) un cep vidēji 3-4 minūtes.
Pasniedz ar krējumu, kubiņos sagrieztiem tomātiem un mazliet bazilika aromātam.
Labu apetīti!