Publicitātes foto
Publicitātes foto
Publicitātes foto

Izcila recepte! Ziemeļkurzemes lībiešu tradicionālais ēdiens – melleņu klimpas 18

Rīga TV24 kanāla raidījumā “La Dolce Vita ar Roberto” viesojās Līvu savienības Kolkas nodaļas vadītāja Maija Rēriha. Viņa pagatavoja Ziemeļkurzemes lībiešu tradicionālo ēdienu – melleņu klimpas!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Lasīt citas ziņas
Līvu savienības Kolkas nodaļas vadītāja Maija Rēriha ciemos pie Roberto Meloni.
Foto: Ģirts Eglītis/ Rīga TV24

Melleņu klimpas

Sastāvdaļas:

1 glāze melleņu;
3 glāzes ūdens;
Apmēram 5 – 6 ēdamkarotes cukura;
Klimpām: 1 ola;
1 ēdamkarote krējuma;
5 – 6 ēdamkarotes kviešu miltu.

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

Mellenes aplej ar ūdeni un vāra, līdz tās izšķīdušas, pievieno cukuru. Klimpām sakuļ 1 olu, pievieno 1 ēdamkaroti krējuma, labi samaisa, iemaisa 5 – 6 ēdamkarotes kviešu miltu. Karstajā zupā ar tējkaroti ielaiž klimpas, vāra, līdz tās uzpeld.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.