4. Pārspīlēt ar garšvielām un mērcēm 19
Itāļu pavāri nekad “nepievieno daudz garšvielu vai citu piedevu makaroniem vai picai”.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās!
3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā
17
“Mēs novērtējam sastāvdaļu dabisko garšu. Jo vienkāršāk, jo labāk,” piebilst šefpavārs.
“Mums patīk salāti, bet īsts restorāns izmantotu labu dārzeņu izlasi, kuriem nav nepieciešams pārāk daudz mērču, krēmu utt. Ar neapstrādātu olīveļļu un nedaudz sāls ir vairāk nekā pietiekami,” viņš saka.