Foto: Pexels

4. Pārspīlēt ar garšvielām un mērcēm 19

Itāļu pavāri nekad “nepievieno daudz garšvielu vai citu piedevu makaroniem vai picai”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

“Mēs novērtējam sastāvdaļu dabisko garšu. Jo vienkāršāk, jo labāk,” piebilst šefpavārs.

“Mums patīk salāti, bet īsts restorāns izmantotu labu dārzeņu izlasi, kuriem nav nepieciešams pārāk daudz mērču, krēmu utt. Ar neapstrādātu olīveļļu un nedaudz sāls ir vairāk nekā pietiekami,” viņš saka.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.