3. Nepareiza siera pievienošana pastai carbonara 19
Īstā itāļu restorānā pastu carbonara pasniedz ar pekorino sieru, nevis parmezānu, un ar guanciale (cūkgaļas vaigiem), nevis pancetta (cūkgaļas šķiņķi).
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās!
3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā
17
“Lieki teikt – bez krējuma, vistas gaļas, sēnēm utt.,” brīdina itāļu restorāna šefpavāri.
Itāļi arī akcentē, ka spageti nekad neēd ar karoti.