
Foto: Pexels
3. Nepareiza siera pievienošana pastai carbonara 21
Īstā itāļu restorānā pastu carbonara pasniedz ar pekorino sieru, nevis parmezānu, un ar guanciale (cūkgaļas vaigiem), nevis pancetta (cūkgaļas šķiņķi).
“Lieki teikt – bez krējuma, vistas gaļas, sēnēm utt.,” brīdina itāļu restorāna šefpavāri.
Itāļi arī akcentē, ka spageti nekad neēd ar karoti.
Reklāma
Reklāma
Roma apsver biļešu sistēmas ieviešanu Trevi strūklakas apskatei. Tam “komplektā” līdzi vēl vairāki ierobežojumi
Haoss Tenerifē – apmeklētāju skaits ir “sasniedzis kritisko punktu”. Brits sācis karu pret tūristiem
FOTO. Vēlies nakšņot kapsulu viesnīcā? Tālu nav jābrauc! Tepat, Rīgas lidostā, atklāts moderns hotelis