3. Nepareiza siera pievienošana pastai carbonara 19
Īstā itāļu restorānā pastu carbonara pasniedz ar pekorino sieru, nevis parmezānu, un ar guanciale (cūkgaļas vaigiem), nevis pancetta (cūkgaļas šķiņķi).
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50
5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs
4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
“Lieki teikt – bez krējuma, vistas gaļas, sēnēm utt.,” brīdina itāļu restorāna šefpavāri.
Itāļi arī akcentē, ka spageti nekad neēd ar karoti.