Foto: Pexels

1. Kapučīno pēc brokastīm 19

1901. gadā Itālijā izgudrotā putojošā kafija ir populārs produkts visā pasaulē, taču tūristi  to dzer neīstajā laikā – vismaz tā uzskata itāļi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Viņš ļoti labi apzinās, ka daudzi no viņa grib atbrīvoties.” Eksperts nosauc brīdi, no kura Putina dienas būs skaitītas
Lasīt citas ziņas

“Viena no lielākajām kļūdām ir pasūtīt kapučīno pēc maltītes vai pēcpusdienā. Itāļi kapučīno parasti dzer tikai no rīta,” skaidro ” Grand Hotel Villa Serbellon”, kas atrodas pie Komo ezera,  šefpavārs Etore Bokija.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.