Foto: Unsplash

Skorpions 0

Skorpiona zvaigznājā dzimušie ir ļoti prasīgi pret cilvēkiem, tāpēc ar viņiem sadraudzēties nav vienkārši. Ja kļūsi par Skorpiona draugu, viņš izturēsies uzmanīgi un rūpēsies par tevi, vienmēr aizstāvēs un sniegs praktiskus padomus. Apmaiņā pieprasa beznosacījumu godīgumu, cieņu un lojalitāti. Ja netīši aizvainosi vai nopietni sadusmosi Skorpionu, jūsu draudzība var beigties uz visiem laikiem – viņš var burtiski vienā mirklī izdzēst no savas dzīves vakardienas labāko draugu, ja nolemj, ka tā būtu labāk. Reizēm Skorpioni grib pabūt vieni un paslēpties no visiem, un tad gaida sapratni no draugiem.

Reklāma
Reklāma
Veselam
20 bīstami pārtikas produkti, no kuriem noteikti jāizvairās 20
“Brālīti, vecāku ieskatā, “noārstēja” līdz nāvei” – homeopāts Edgars Mednis dalās ar krasi atšķirīgu viedokli par difterijas skarto ģimeni 6
Kokteilis
Kādas kļūdas ceļojot pieļauj katra zodiaka zīme? Dvīņi biļetes nopērk pārāk agri, bet strēlnieks grib visu un uzreiz
Lasīt citas ziņas

Skorpioni var kļūt par labākajiem draugiem ar Vēžiem ar nosacījumu, ka tie atrodas viņu saskarsmes lokā. Iespējama Skorpiona draudzība ar cilvēkiem, kas ir viņu pretstats – Jaunava un Mežāzis. Viņi papildinās viens otru un dalīsies noslēpumos. Skorpions un Mežāzis cienīs viens otra tieksmi pēc kontroles un varas, tas ļauj veidot uzticēšanās pilnas attiecības. Mežāži piezemē Skorpionu liesmojošo enerģiju un virza to īstajā virzienā.

Tavs patiesais draugs: Zivis
Skorpionu labākā draudzene būs Zivis, jo ļauj viņiem būt pašiem. Šīm zodiaka zīmēm ir daudz kopīgu interešu, un tās viegli atrod savstarpēju sapratni. Zivis neiejauksies Skorpiona lietās, ja viņš gribēs pabūt viens, bet vienmēr gatavas atbalstīt grūtos brīžos. Abas zīmes labi nolasa emocijas un papildina viena otru, tā radot pamatu noturīgai draudzībai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tavs viltus draugs: Ūdensvīrs
No vienas puses, draudzība ar Ūdensvīru var būt ļoti interesanta un aizraujoša. Tomēr abas zodiaka zīmes spēlē viena otrai uz nerviem. Skorpionu var aizraut Ūdensvīra neparastā domāšana, taču viņam būs grūti to pilnībā izprast. Abi ir diezgan izteikti individuālisti. Šajā draudzībā abiem nāksies vai nu pieņemt vienam otra atšķirības, vai arī iet katram savu ceļu, pirms pateikti aizskaroši vārdi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.