Foto: Unsplash

Svari 0

Svarus var saukt par diezgan lojāliem draugiem, vienmēr gataviem dot labu padomu. Svari mēdz ilgi pārdomāt situāciju, taču esi drošs, ka viņi nekad nedos tukšus padomus, un visi lēmumi ir pilnībā izsvērti – tikai negaidi, ka tos pieņems ātri. Tieši Svari kā draugs spēj novērtēt situāciju no visiem skatu punktiem un sniegt patiesu un objektīvu informāciju, neaizskarot apkārtējo jūtas. Viņi ļoti viegli sadraudzējas, iekarojot citus ar savu šarmu un draudzīgumu, cenšas citos saskatīt tikai labo un necieš konfliktus.

Reklāma
Reklāma
Veselam
20 bīstami pārtikas produkti, no kuriem noteikti jāizvairās 20
“Brālīti, vecāku ieskatā, “noārstēja” līdz nāvei” – homeopāts Edgars Mednis dalās ar krasi atšķirīgu viedokli par difterijas skarto ģimeni 6
Kokteilis
Kādas kļūdas ceļojot pieļauj katra zodiaka zīme? Dvīņi biļetes nopērk pārāk agri, bet strēlnieks grib visu un uzreiz
Lasīt citas ziņas

Svariem nekad nebūs garlaicīgi, komunicējot ar citām gaisa zīmēm – Dvīņiem un Ūdensvīru. Viņi apspriedīs tēmas, kuras saprot tikai viņi. Tāpat šie cilvēki varēs kļūt par labākajiem draugiem ar Strēlnieku, kas viņus uzlādēs ar enerģiju un motivēs ne tikai sapņot, bet arī darboties. Diemžēl Svari reizēm var būt ļoti slinki un pasīvi.

Tavs patiesais draugs: Lauva
Abas šīs zodiaka zīmes nav vienaldzīgas viena pret otru, atrod kopīgu valodu, apbrīnojot to, kā katrai pietrūkst. Šajā pārī Lauva ar savu enerģiskāko un izlēmīgāko raksturu darbojas kā līderis. Tajā pašā laikā Svari kļūst par gudru un diplomātisku Lauvas padomdevēju. Lai gan viņu draudzību diez vai var saukt par ļoti dziļu, kopā viņi var daudz sasniegt, ja vien ciena un atbalsta viens otru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tavs viltus draugs: Skorpions
Svarus bieži ieintriģē Skorpioni, kuriem ir noslēpumains un kaislīgs raksturs. Tomēr šīm zodiaka zīmēm ir pilnīgi atšķirīgi komunikācijas stili. Svari cenšas uzturēt labas attiecības ar apkārtējiem, rūgtās patiesības vietā dodot priekšroku nevainīgiem meliem, savukārt Skorpions nav gatavs samierināties ar meliem jebkurā formā. Ja viņu draudzībā rodas nesaprašanās, tad Svari vairāk tendēti uz konflikta risināšanu un miera saglabāšanu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.