Foto: Unsplash

Jaunava 0

Visbiežāk Jaunavas uzreiz saredz cilvēka būtību, bet sev raksturīgās piesardzības dēļ ilgi apsver, vai ir vērts draudzēties. Tomēr, kad tas izlemts, paliks kopā ar cilvēku ilgi. Viņas sniedz labus padomus, un, nonākot strupceļā, uz viņām var paļauties. Gan uzklausīs, gan uz viņu pleca varēs paraudāt, gan palīdzēs atrast problēmas risinājumu. Jaunavas ir pārliecinātas: “būt draugiem nozīmē rūpēties.”

Reklāma
Reklāma
Veselam
20 bīstami pārtikas produkti, no kuriem noteikti jāizvairās 20
“Brālīti, vecāku ieskatā, “noārstēja” līdz nāvei” – homeopāts Edgars Mednis dalās ar krasi atšķirīgu viedokli par difterijas skarto ģimeni 6
Kokteilis
Kādas kļūdas ceļojot pieļauj katra zodiaka zīme? Dvīņi biļetes nopērk pārāk agri, bet strēlnieks grib visu un uzreiz
Lasīt citas ziņas

Jaunavas pat vissarežģītākajās situācijās spēs vienoties ar Vērsi un Mežāzi. It īpaši, ja strādā vienā uzņēmumā un dzīves plāni ir vienādi. Jaunava un Vērsis rod kopīgu valodu savā kārtības mīlestībā un attieksmē pret sadzīvi. Savienībā ar intuitīvākajiem un jūtīgākajiem Skorpioniem abi ieklausīsies viens otrā un atradīs pareizo risinājumu jebkuram jautājumam. Ļoti bieži Jaunavas piesaista tie, kas dzimuši Dvīņu zvaigznājā. Varbūt tāpēc, ka saskata viņos tās īpašības, kuras pašām trūkst – neparedzamību, vieglprātību un dzīvesprieku. Viņi līdzsvaro viens otru: attiecības, no vienas puses, ir spontānas un jautras, no otras puses – tajās nav nevajadzīgas vieglprātības.

Tavs patiesais draugs: Vēzis
Jaunavas un Vēža draudzība ir vienkārša, bet tajā pašā laikā ļoti spēcīga. Abas zodiaka zīmes draudzību uztver nopietni un daudzējādā ziņā papildina viena otru. Jaunava novērtē Vēža kluso, bet neticamo iekšējo spēku, savukārt Vēzis apbrīno godīgumu un saprātīgu pieeju visam. Reti kļūst par draugiem uzreiz, bet saikne ar gadiem tikai kļūst stiprāka un labāka. Lai gan Vēzi dažkārt var sāpināt Jaunavas kritika, ja neņems to pie sirds, viens otram var daudz ko iemācīt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tavs viltus draugs: Strēlnieks
Jaunava un Strēlnieks ļoti ātri sadraudzējas, un tikpat ātri viņu ceļi šķiras. Jaunavas ir racionālas un ļoti piesardzīgas, savukārt Strēlnieki ir bezrūpīgi un vienmēr tiecas pēc kā jauna. Jaunavas nesapratīs Strēlnieka entuziasmu, un Strēlnieks necietīs Jaunavas kritiku. Kad viņu attiecībās radīsies spriedze, Strēlnieks bez vilcināšanās tās pārtrauks. Lai gan abas zodiaka zīmes var daudzkārt saplūkties un atkal salabt, galu galā izvēlēsies dažādus ceļus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.