Foto: Unsplash

Lauva 0

Lauvas ir spilgtas, harizmātiskas personības, draudzīgi un sabiedriski cilvēki. Viņi augstu vērtē draudzību un ar draugiem lepojas. Ja kļūsi par Lauvas draugu, sagatavojies beznosacījumu lojalitātei, dāsnumam, atbalstam, godīgumam un garām sirsnīgām sarunām. Lauvas var būt gan runīgas, gan uzmanīgi klausītāji – un labi saprot, kas konkrētā brīdī no viņiem tiek gaidīts. Šī zodiaka zīme mīl atrasties uzmanības centrā, tāpēc diez vai pacietīs kādu, kas viņam atņems daļu slavas.

Reklāma
Reklāma
Veselam
20 bīstami pārtikas produkti, no kuriem noteikti jāizvairās 20
“Brālīti, vecāku ieskatā, “noārstēja” līdz nāvei” – homeopāts Edgars Mednis dalās ar krasi atšķirīgu viedokli par difterijas skarto ģimeni 6
Kokteilis
Kādas kļūdas ceļojot pieļauj katra zodiaka zīme? Dvīņi biļetes nopērk pārāk agri, bet strēlnieks grib visu un uzreiz
Lasīt citas ziņas

Patiesi izprast Lauvas raksturu spēs ugunīgais Auns. Viņi vienmēr varēs atrast tēmas sarunai, pat ja viņu profesijas un vaļasprieki ir pilnīgi atšķirīgi. Pastāv iespēja, ka Lauva izveidos mūžīgu draudzību ar Dvīņiem un Svariem, ja vien nenomāks viņus ar savu temperamentu un uzvedīsies mazliet atturīgāk.

Tavs patiesais draugs: Strēlnieks
Iespējams, ka Strēlnieks ir viena no retajām zodiaka zīmēm, kas spēj izturēt Lauvas valdonīgumu un uzstājību, tāpēc abi labi saprotas un var kļūt par labākajiem draugiem. Turklāt Lauva un Strēlnieks vienmēr atradīs kopīgas nodarbes, jo abi ir sabiedriski, enerģiski un mīl gūt jaunus iespaidus. Ja vien viņi cienīs un apbrīnos viens otru, draudzību nekas neizšķirs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tavs viltus draugs: Vērsis
Attiecību sākumā Vērsis un Lauva lieliski papildina viens otru un saprotas. Tomēr laika gaitā situācija var mainīties, un, izceļoties pirmajiem konfliktiem, abi izrādīs apbrīnojamu spītību un nevēlēšanos piekāpties. Lauvam Vērsis var šķist pārāk garlaicīgs, ja viņš neapbrīnos Lauvu. Savukārt Vērsis neaizmirst strīdus un var pārmācīt Lauvu par skarbajām piezīmēm, parādot, kurš no viņiem patiesībā ir noteicējs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.