Foto: Unsplash

Vēzis 0

Parasti Vēži ir ļoti labi draugi, vēl vairāk – Vēzim draugi ir tikpat kā ģimenes locekļi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji pret draugiem izturas ar sapratni, ir gādīgi un lutina ar uzmanību. Viņiem patīk aizsargāt tos, kas viņiem dārgi. Tomēr Vēži ir ļoti jūtīgi un viegli aizvainojami, tāpēc pēc konflikta ir grūti salabt. Bieži vien, lai draudzība uzsāktos, gaida iniciatīvu no otra cilvēka un savā pasaulē neielaiž kuru katru.

Reklāma
Reklāma
Veselam
20 bīstami pārtikas produkti, no kuriem noteikti jāizvairās 20
“Brālīti, vecāku ieskatā, “noārstēja” līdz nāvei” – homeopāts Edgars Mednis dalās ar krasi atšķirīgu viedokli par difterijas skarto ģimeni 6
Kokteilis
Kādas kļūdas ceļojot pieļauj katra zodiaka zīme? Dvīņi biļetes nopērk pārāk agri, bet strēlnieks grib visu un uzreiz
Lasīt citas ziņas

Viegli ievainojamais Vēzis rod atbalstu attiecībās ar piezemēto, stabilo, konservatīvo un kārtīgo Jaunavu. Visticamāk, ka Vēzis atradīs dvēseles radinieku Zivīs: abas zīmes tiecas rūpēties par citiem un neizliekoties paust savas emocijas. Vēzis un Zivis spēj izveidot draudzību, kuras pamatā ir savstarpēja sapratne un iejūtība. Vienmēr viens otru uzklausīs un uzmundrinās mirkļos, kad citiem tā brīža pārdzīvojumi šķistu muļķīgi. Ar nosacījumu, ka iepazīšanās saistīta ar kādu interesantu notikumu un izturējusi laika pārbaudi, iespējama arī alianse ar Skorpioniem.

Tavs patiesais draugs: Mežāzis
Vēzis ir vēl viena zīme, kas bieži vien draudzējas ar savas stihijas pārstāvjiem. Jebkurš Vēzis izjutīs cita Vēža klātbūtni grupā, viņi novērtēs viens otru un, ja vajadzīgs, parūpēsies. Tomēr var veidoties interesanta draudzība ar pretējo zīmi – Mežāzi. Abiem nepieciešama drošības sajūta un stabilitāte, abi novērtē ģimeni. Šīs zīmes līdzsvaro viena otru, jo Mežāzis vienmēr var sniegt praktiskus padomus, bet Vēzis – emocionālu atbalstu. Atšķirības viņus satuvinās, kļūstot par pamatu ilgstošai un noturīgai draudzībai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tavs viltus draugs: Auns
Vēzim var šķist, ka Aunā atraduši ideālu draugu – aktīvu, drosmīgu un dzīvespriecīgu. Bet, jo vairāk viņi iepazīs viens otru, jo vairāk Vēzis sāks saprast, cik nepacietīgs un reizēm neiejūtīgs var būt šis uguns stihijas pārstāvis. Vēzim ir jārunā un jādalās savās jūtās, Auns mēdz steidzināt draugu un beigās vienkārši ieteiks aizmirst par rūpēm un pārdzīvojumiem. Turklāt Auns mēdz izaicināt citus, un pārbaudīs Vēža spēkus, zinot viņa vājās vietas, lai justos kā vislabākais.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.