Foto: Unsplash

Dvīņi 0

Tas, ko Dvīņi attiecībās vērtē visaugstāk, ir spontanitāte. Viņi ir aktīvi, mīl izklaidēties, un ar viņiem nekad nebūs garlaicīgi. Dvīņi vienmēr gatavi iepriecināt citus ar jokiem, viņiem piemīt apskaužama daiļrunība un asprātība. Reizēm ne ļaunos nolūkos mēdz izpušķot patiesību. No otras puses, Dvīņi vienmēr gatavi palīdzēt draugam un prot uzklausīt. Tas, ko draugā novērtē visvairāk, ir inteliģence, tāpēc, ja viņiem nav par ko runāt ar kādu cilvēku, maz ticams, ka attiecības pārvērtīsies draudzībā.

Reklāma
Reklāma
Veselam
20 bīstami pārtikas produkti, no kuriem noteikti jāizvairās 20
“Brālīti, vecāku ieskatā, “noārstēja” līdz nāvei” – homeopāts Edgars Mednis dalās ar krasi atšķirīgu viedokli par difterijas skarto ģimeni 6
Kokteilis
Kādas kļūdas ceļojot pieļauj katra zodiaka zīme? Dvīņi biļetes nopērk pārāk agri, bet strēlnieks grib visu un uzreiz
Lasīt citas ziņas

Dvīņiem ir grūti sadraudzēties ar valdonīgiem, spēcīga rakstura cilvēkiem, jo nevar paciest nekādu spiedienu uz sevi. Zem Dvīņu zvaigznāja dzimušie vienmēr novērtēs iespēju iepazīt sava zvaigznāja pārstāvjus, kā arī Ūdensvīru un Svarus – ar viņiem vienmēr ir ko apspriest. Kopā viņi, iespējams, ceļos vai vienkārši izies cilvēkos. Dvīņi un Ūdensvīrs bieži vien atklāj, ka viņus vieno mīlestība pret brīvību un jauniem iepaidiem. Labvēlīga ir arī šīs zīmes draudzība ar temperamentīgajiem un spilgtajiem Auniem. Šajā savienībā, protams, līderis būs Auns, bet Dvīņi mācīsies mērķtiecību un kļūs pašpārliecinātāki. Iespējama laba komunikācija ar Lauvām. Bet tikai tad, ja abi atrodas vienā sociālajā lokā un starp viņiem nav konkurences.

Tavs patiesais draugs: Dvīņi
Lai izvairītos no garlaicības un rutīnas, Dvīņi vislabāk saprotas ar savas zodiaka zīmes pārstāvjiem. Diviem Dvīņiem ir viegli atrast kopīgu valodu un intereses. Dvīņi ir laimīgi, ja viņu dzīve ir nepastāvīga un piepildīta ar aizraujošiem notikumiem un iespaidiem. Viņi alkst intelektuālu stimulāciju, tāpēc labākajam draugam jābūt tādā pašā intelektuālajā līmenī kā viņiem vai augstākam.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tavs viltus draugs: Zivis
Dvīņi draudzību ar Zivīm var uzskatīt par īstu likteņa dāvanu, bet tas ir tikai no pirmā acu uzmetiena. Dvīņiem ir ļoti svarīgi runāt par visu, savukārt Zivis dod priekšroku izvairīties no sarunām, īpaši, ja tas attiecas uz sarežģītām vai sāpīgām tēmām. Zivis Dvīņu atklātību un bezrūpīgos izteikumus uztvers kā apvainojumu un tas kļūs par impulsu konfliktiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.