Foto: Unsplash

Vērsis 0

Cilvēki, kas dzimuši Vērša zīmē, ir brīnišķīgi draugi. Viņiem vajadzīgs diezgan ilgs laiks, lai ar kādu sadraudzētos, taču, tiklīdz tas notiek, draugs praktiski kļūst par Vēršu ģimenes locekli. Būdams zemes zīmes pārstāvis, Vērsis ir ļoti pastāvīgs un uzticams, vienmēr var sniegt labu padomu. Var būt diezgan greizsirdīgi un, lai gan ir ļoti mīļi, dažreiz viņiem var pietrūkt iejūtības.

Reklāma
Reklāma
Veselam
20 bīstami pārtikas produkti, no kuriem noteikti jāizvairās 20
“Brālīti, vecāku ieskatā, “noārstēja” līdz nāvei” – homeopāts Edgars Mednis dalās ar krasi atšķirīgu viedokli par difterijas skarto ģimeni 6
Kokteilis
Kādas kļūdas ceļojot pieļauj katra zodiaka zīme? Dvīņi biļetes nopērk pārāk agri, bet strēlnieks grib visu un uzreiz
Lasīt citas ziņas

Vērsis pieņem draugus tādus, kādi viņi ir, un nenosoda. Augstu novērtē, ja nemēģini spēlēties ar viņiem, bet parādi savu īsto Es. Vērsis un Mežāzis draudzībā novērtē uzticamību un tradīcijas, kas padara viņu savienību stipru, ja vien viņiem ir kopīgas intereses. Nereti Vērši atrod atbalstu līdzjūtīgo un iejūtīgo Zivju personā, kuras spēj viņus uzmundrināt grūtos brīžos. Auns kā draugs prot pamācīt un motivēt uz naudas pelnīšanu un citiem panākumiem.

Tavs patiesais draugs: Jaunava
Vērša un Jaunavas draudzība ir ļoti noturīga. Abas zīmes ir racionālas, praktiskas, organizētas, un tieši tāpēc starp tām var veidoties patiesi sirsnīgas un draudzīgas attiecības. Var teikt, ka attiecības starp Vērsi un Jaunavu laika gaitā kļūst arvien labākas. Lai gan Vērsis Jaunavas kritiku var ņemt pie sirds, novērtēs viņas godīgumu un vēlmi palīdzēt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tavs viltus draugs: Dvīņi
Dvīņi rada iespaidu, ka ir bezrūpīgi cilvēki, tāpēc jebkuram Vērsim būs ļoti grūti uzticēties šai zodiaka zīmei. Dvīņi var teikt vienu un domāt pavisam ko citu, kas Vērsim ir absolūti nepieņemami. Paiet ilgs laiks, pirms Vērsis uzticas kādam, un, kad beidzot sāk uzticēties, Dvīņi var negaidīti izsist pamatu zem kājām. Draudzība ar Dvīņiem var veidoties tikai labvēlīgos apstākļos, taču sarežģītā situācijā Vērsis tāpat nevarēs uz viņiem paļauties.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.