Foto: Unsplash

Auns 0

Auns ātri sapazīstas un viegli iekļaujas jebkurā, sevišķi jau trokšņainā un jautrā kompānijā. Šī zodiaka zīme vienmēr aizstāvēs un pasargās citus, uz viņu atbalstu vari paļauties jebkuros apstākļos. Dažkārt Auni var būt pārāk uzstājīgi, viņiem patīk komandēt un uzspiest savu viedokli, par ko citi var nebūt sajūsmā.

Reklāma
Reklāma
Veselam
20 bīstami pārtikas produkti, no kuriem noteikti jāizvairās 20
“Brālīti, vecāku ieskatā, “noārstēja” līdz nāvei” – homeopāts Edgars Mednis dalās ar krasi atšķirīgu viedokli par difterijas skarto ģimeni 6
Kokteilis
Kādas kļūdas ceļojot pieļauj katra zodiaka zīme? Dvīņi biļetes nopērk pārāk agri, bet strēlnieks grib visu un uzreiz
Lasīt citas ziņas

Aunam noteikti nebūs garlaicīgi ar tikpat spilgtām un enerģiskām Lauvām un Strēlniekiem, viņi vienmēr būs uz viena viļņa un ar vienādiem mērķiem, tai skaitā traku ideju realizācija. Par lieliskiem draugiem var kļūt arī intelektuālie Dvīņi un Ūdensvīrs. It īpaši, ja viņi strādā kopā vai ir vienā komandā. Tāpat daudzi astrologi iesaka Aunam kā draugus vai vismaz labus paziņas paturēt saprātīgos un gudros Vēršus, kuri spēj īstajā brīdī nomierināt Aunu vētraino temperamentu un uzklausīt visas viņu problēmas.

Tavs patiesais draugs: Svari
Auns ir viena no zodiaka zīmēm, kas draugā meklē savu pretstatu. Auns ir aktīvs, tiešs, tāpēc viņu labākais papildinājums būtu pretējā – Svaru zīme. Šādā tandēmā abas zīmes var viena otrai daudz iemācīt. Svariem var būt grūti pieņemt lēmumu, savukārt Auns ir apņēmīgs un pārliecināts par sevi. Tajā pašā laikā šai uguns zīmei dzīvē trūkst pacietības un mierīguma, ko jebkurš Svaru zīmes pārstāvis meistarīgi pārvalda. Lai gan dažkārt viņu attiecībās var būt nesaskaņas, viņi spēs līdzsvarot viens otru un vienoties.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tavs viltus draugs: Mežāzis
Abas šīs zodiaka zīmes ir ļoti strādīgas un alkst atzinības. Tomēr Auns mīl riskēt un pieradis visu darīt ļoti ātrā tempā, bieži rīkojoties nepārdomāti un mētājoties no vienas lietas uz citu. Savukārt Mežāzis dod priekšroku virzīties uz priekšu uzmanīgi, iepriekš apdomājot katru soli. Der atcerēties, ka Mežāzis savu mērķu labā ir gatavs uz visu, un var izmantot godīgo un vienkāršo Aunu, lai iegūtu to, ko vēlas. Tāpēc, ja viņiem ir par ko sacensties, no sāncensības starp šīm zīmēm ir grūti izvairīties.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.