Foto: Unsplash

Zivis 8

Zivis ir atsaucīgi draugi, kas vienmēr uzklausīs, nomierinās un atbalstīs vissarežģītākajās situācijās. Viņas ir kā psihologi, kuriem var uzticēties, kad saskaries ar neatrisināmu problēmu. Zivis ir tās, kuras nekad neaizmirst draugus. Pat ja daudzus gadus neesat komunicējuši, vienmēr sagaidīs ar atplestām rokām un ar siltumu atcerēsies jūsu draudzību.

Reklāma
Reklāma
Veselam
6 lietas, kas liecina, ka cilvēks patiesi jau ir uz “nāves gultas” 1
Īstie draugi ir ierakstīti zvaigznēs! Kurš pēc zodiaka zīmes ir tavs īstais draugs un kurš – viltus draugs? 8
Veselam
Zinātnieki Covid-19 epicentru uziet tikai pēc 5 gadiem. Tiek nosaukti visi “aizdomās turamie” 33
Lasīt citas ziņas

Zivis var atstāt dažādu iespaidus: kādam tās var šķist neticami draudzīgas, citam – noslēgtas un nekomunikablas. Šķiet, ka šie zīmes pārstāvji paši izvēlas sev draugus, un visbiežāk viņus piesaista tādas pašas ūdens stihijas cilvēki kā viņi – Vēži un Skorpioni. Komunicējot viņi no pusvārda saprot viens otru. Zivis var piesaistīt arī Mežāzis, kurš papildinās viņu rakstura iezīmes un iemācīs vadīties ne tikai pēc jūtām, bet arī pēc loģikas.

Tavs patiesais draugs: Vērsis
Zivīm veidojas ļoti tuvas attiecības ar Vērsi. Zivis vienmēr var paļauties uz Vērsi, ka tas nomierinās viņu garastāvokļa svārstības un emocijas. Par draudzības pamatu var kļūt skaistums un māksla. Vērsis radīs Zivīm visērtākos apstākļus, kādos Zivis var nodarboties ar ko radošu. Šo zodiaka zīmju raksturu atšķirība nevis traucē, bet, gluži otrādi, nāk par labu abiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tavs viltus draugs: Dvīņi
Sarežģīta draudzība, kas var pārbaudīt abu pacietību. Protams, Dvīņi ir vieni no jautrākajiem un interesantākajiem cilvēkiem, kuri pārsteidz ar savu intelektu un humoru. Savukārt Dvīņi apbrīnos Zivju intuīciju un iztēli. Bet abas zodiaka zīmes ir pārāk atšķirīgas, lai izveidotu spēcīgu savienību. Zivīm ļoti svarīga ir emocionālā saprašanās, kas tik ļoti pietrūkst loģiskajiem un vieglprātīgajiem Dvīņiem. Taču arī Dvīņiem būs grūti tikt galā ar Zivīm krīzes vai nomāktības periodos, kas galu galā radīs nesaskaņas attiecībās.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.