Foto: Unsplash

Ūdensvīrs 0

Ūdensvīri ir draugu tips, kas gatavs sniegt saprātīgus un praktiskus padomus ar unikālu skatījumu uz jebkuru situāciju. Viņi ļoti augstu vērtē savus draugus, bet ciešu draudzību uztur tikai ar gudriem cilvēkiem. Draudzības labad reizēm gatavi upurēt pat savu personīgo dzīvi.

Reklāma
Reklāma
Veselam
20 bīstami pārtikas produkti, no kuriem noteikti jāizvairās 20
“Brālīti, vecāku ieskatā, “noārstēja” līdz nāvei” – homeopāts Edgars Mednis dalās ar krasi atšķirīgu viedokli par difterijas skarto ģimeni 6
Kokteilis
Kādas kļūdas ceļojot pieļauj katra zodiaka zīme? Dvīņi biļetes nopērk pārāk agri, bet strēlnieks grib visu un uzreiz
Lasīt citas ziņas

Intelektuālajiem Ūdensvīriem patīk komunicēt ar tiem, ar kuriem ir līdzīgas intereses. Viņi prot klausīties un ar cieņu diskutēt. Parasti tas izdodas attiecībās ar Dvīņiem, Svariem un Lauvu.

Tavs patiesais draugs: Auns
Ūdensvīri visvieglāk saprotas ar cilvēkiem, kuri spēj novērtēt viņu inteliģenci un iniciatīvu. Šajā ziņā Ūdensvīrs un Auns ir ideāli partneri. Abas zīmes ir neatkarīgas, bet palīdz īstenot viens otra plānus. Ūdensvīrs iedvesmo Aunus ar savām oriģinālajām idejām, un Auns palīdz plānus pārvērst darbos. Ja neviens no viņiem neapdraudēs otra brīvību, viņu draudzību apskaudīs visas pārējās zodiaka zīmes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tavs viltus draugs: Vērsis
Ūdensvīra un Vērša draudzībai ir labs potenciāls, taču, lai to panāktu, jāpārvar daudzas domstarpības. Savstarpēju sapratni neveicina Vērša spītība un Ūdensvīra dīvainības. Ūdensvīram var būt grūti samierināties ar tradicionālo Vērša skatījumu uz dzīvi, jo viņš ir pieradis nepieturēties pie noteikumiem. Viņu draudzību nevar saukt par neiespējamu, ja abi piestrādās pie atšķirīgā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.